Månedens profil: PH Import

Månedens profil hos Thy Erhvervsforum er en lokal virksomhed, der tilbyder en service eller et produkt, som skiller sig ud fra mængden. Virksomheden bidrager til, at erhvervslivet i Thy fremstår med en bred vifte af kompetencer, færdigheder og kvaliteter.

Baggrund:

PH Import ejes af Peter Hansen, som har prøvet mange forskellige jobs i sin tid, og som også har startet på flere forskellige uddannelser, som udmøntede sig i, at Peter i 1999, blev uddannet maskinsnedker.
Efter at have arbejdet som leder inden for træindustrien i nogle år, havde Peter et par jobs i industrien, inden han fandt sig til rette i et salgsjob for en virksomhed der solgte rengørings- og vedligeholdelses produkter. Efter 5 års ansættelse som sælger og som træner for nye sælgere, fik Peter i sommerferien 2017 den idé, at han ville starte for sig selv, og begynde at importere og sælge lignende produkter til den form for erhvervskunder, som han havde solgt til som ansat sælger.
Der var specielt 2 produkter, som Peter havde haft enorm succes med at sælge, og som han besluttede sig for at finde med det samme. Det var Universal skumrens, og Multiolie.
Disse 2 produkter var det Peter grundlagde sin virksomhed på, og begge produkter er stadig ”store”, her ca. 6 år efter.
PH Import startede i foråret 2022 en lille webshop op, for også at kunne servicere de private kunder, som Peter havde fået flere ”vognstænger” i hovedet for ikke at have. Peter var stadig ”alene på fortet”, men måtte hurtigt sande, at han ikke kunne klare det enorme pres der kom på webshoppen. Så det var med stor glæde at Peter ansatte sin kæreste Mette, som så skulle stå for webshoppen, mens Peter så kunne passe sine erhvervskunder. Siden hen er har Peter også ansat sin søn Nicklas og papdatteren Laura i det lille firma.

Værdier:

Vi lægger stor vægt på at vores produkter kvalitetsmæssig er noget af det bedste på markedet. Vi importerer kun fra Europa, og kan produktet produceres i Danmark, så gør vi det. Samtidig sælger vi helst koncentrater, frem for ”klar til brug” produkter, da vi på den måde ikke sender for meget vand rundt i landet.
Vi afhenter pap ved flere virksomheder i Thisted, som vi genbruger til at pakke i, eller makulerer til fyld. Det gør vi for at bidrage endnu mere til miljøet.

Hvad kan I, som vi ikke ved?

PH Import kan vi meget mere end de fleste nok lige går og tror. Vi har nemlig både rengørings produkter, smøremidler, fugemasser, batteri værktøj og mange andre ting til erhvervskunderne.
Den helt store hemmelighed/nyhed er at PH Import pønser på at lave en helt ny ”portal” for erhvervskunderne, så hele landets virksomheder kan få glæde af produkterne fra PH Import.

Hvad er jeres motto:

Vores motto er faktisk opstået efter vi fik vores webshop, og ved et tilfælde.
Vores motto er: ”Det er næsten for nemt”.

Hvad er en god dag?

En god dag for os er når det vælter ind med pakker på shoppen, og Peters telefon er rødglødende af erhvervskunder der ringer og bestiller. Et scenarie, som faktisk ofte sker, da både private og erhvervskunder viser sig at være utrolig loyale over for PH Import.
Vi tror selv på at det er på grund af vores ordentlighed, vores kvalitet, og måske også lidt, fordi vores kunder også synes "det næsten er for nemt…"