Drømmer du om at blive iværksætter?

Har du en god idé i maven, og drømmer du om at starte din egen virksomhed, så kom godt fra start med professionel vejledning og sparring hos os.


Hos Thy Erhvervsforum arbejder vi for at hjælpe virksomheder til succes og derved styrke erhvervslivet i Thy. Derfor er en af vores fornemmeste opgaver at gøre det nemt for dig at starte virksomhed i Thy og hjælpe dig med at lykkes.


Gratis professionel vejledning

Vi sidder klar til at tage en snak med dig om dine iværksætterdrømme – både hvis du allerede har oprettet CVR-nummer og er i gang, men også hvis du blot har en idé, du kunne tænke dig sparring på.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe iværksættere i Thy, og vi vil gøre vores ypperste for også at hjælpe dig videre med dine udfordringer og overvejelser, så du kan komme godt fra start.

Kom og tag en snak med os, hvis du:
• Drømmer om at starte virksomhed
• Har en idé, som du gerne vil have sparring på
• Har startet en virksomhed, men har brug for hjælp til at komme videre
• Drømmer om et liv som selvstændig, men ved ikke om du tør springe ud i det
• Har andre spørgsmål om det at starte virksomhed og være selvstændig.


”Professionel hjælp fra sådan en som Per fra Thy Erhvervsforum, der brænder for at hjælpe iværksættere ud over stepperne, betyder alt. Der er ingen grænser for, hvad jeg har kunne få hjælp til hos Per.”

- Michael Stolberg-Rohr, MSR Plant Technology.


Book gratis iværksættervejledning

Du kan booke gratis iværksættervejledning på tlf. 97 96 30 90.

Hvis du er i tvivl, om du skal booke et møde? Så gør det! Vi er klar på at snakke om alt, lige meget hvor du er i processen.

På mødet vil du sammen med en erhvervskonsulent gennemgå din idé eller forretningsplan alt afhængig af, hvor langt du er med opstarten af din virksomhed. I vil sammen gennemgå, hvad der rører sig lige nu, hvad du skal være opmærksom på, få sat retning og finde løsninger på dine udfordringer eller idéer. Du får også tid til at stille alle de spørgsmål, som du sikkert sidder med, om alt det praktiske i forhold til at starte virksomhed.


Næste skridt - Bliv en del af StartUp Club Thisted

StartUp Club er for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed og for dig, som allerede er godt på vej - men gerne vil have et par ekstra øjne på virksomhedens udvikling.

Når du er en del af StartUp Club får du, udover sparring hos Thy Erhvervsforum, adgang til en række fordele, som vil være en god hjælp i opstarten af din virksomhed.

I StartUp Club får du:
• 6 timers gratis rådgivning hos advokat, revisor, marketingbureau m.fl.
• Ubegrænset sparring og vejledning hos Thy Erhvervsforums erhvervskonsulenter
• Rabat på kontorplads i Thy og Co. Kontorfællesskabet
• Tilbud om deltagelse iværksætter-arrangementer
• Netværksmuligheder

Pris
Det koster 500 kr. (inkl. moms) at blive en del af StartUp Club.

6 timers gratis rådgivning
Så snart du er meldt ind i StartUp Club får du adgang til i alt 6 timers gratis rådgivning (to timer hos tre forskellige rådgivere).

Ud fra dine behov vælger du de rådgivere, som kan styrke din virksomhed. Du kan få rådgivning hos advokater, revisorer, marketingbureauer, webspecialister m.fl.
Se listen med mulige rådgivere her. 

StartUp Club Thisted er en del af StartUp Club Nordjylland, som er et fællesskab for alle nordjyske iværksættere.

Opfølgningsmøde

Når du er kommet et godt skridt videre med din virksomhed og evt. har benyttet dig af de seks timers gratis rådgivning igennem StartUp Club, har du mulighed for igen at mødes med din erhvervskonsulent hos Thy Erhvervsforum til et opfølgningsmøde.

Du bestemmer, hvornår det giver bedst mening for dig, at mødes – lige meget om det er efter en uge eller tre måneder. På mødet følger I op på de ting, som I snakkede om på første møde og finder frem til næste skridt.

Ring og aftal et opfølgningsmøde på tlf. 97 96 30 90. Det er ikke nødvendigt at være medlem af StartUp Club for at få et opfølgningsmøde.


Brug for hjælp?


Lisbeth-Web.jpg

Lisbeth Bang Nielsen

Erhvervschef
Per SH - RETTET.jpg

Per Kristensen

Erhvervskonsulent