Hjælp til din virksomhed

Hos Thy Erhvervsforum står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi er din sparringspartner i alt fra opstart, vækst og udvikling til generationsskifte eller afvikling af virksomheden.

Hos Thy Erhvervsforum har vi mange års erfaring i at vejlede og hjælpe med at skabe værdi hos virksomheder i Thy. Derfor ved vi også, at ikke to virksomheder er ens. Vi vejleder ikke efter et fast skema, men hjælper med det, du og din virksomhed har brug for. Vi ved, hvad der foregår lokalt, regionalt og nationalt, og kan derfor guide dig i den rigtige retning, og hjælpe med at se, hvilke muligheder du og din virksomhed har.

Vi er din lokale sparringspartner, som følger din virksomhed hele vejen. Nedenfor kan du se, hvad vi kan hjælpe dig med:

Koster det noget?

Du kan altid booke et GRATIS vejledningsmøde med en erhvervskonsulent hos Thy Erhvervsforum.

Er du medlem hos Thy Erhvervsforum, får du endnu flere fordele, såsom deltagelse i arrangementer, netværk, Business Breakfast, markedsføring mm. Læs mere om medlemskab i Thy Erhvervsforum. 

Book møde

Book et møde ved at ringe eller skrive til en af Thy Erhvervsforums erhvervskonsulenter nedenfor. De sidder klar til at hjælpe dig.

Erhvervskonsulenter er erfarne erhvervsfolk, som har lokal praktisk erfaring og forståelse for erhvervslivets vilkår. De har igennem flere år vejledt hundredevis af virksomheder og kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig.

 

Bliver klogere på, hvor vi hjælper dig

Vækst og udvikling

Vækst og udvikling er essentielt for en sund virksomhed men også for et sundt erhvervsliv i Thy. Vi sparer med dig om mulige forretningsidéer, nye resurser og vejleder til nye tiltag, som kan vækste din virksomhed. Vi vejleder dig også i, hvordan du kan søge økonomisk støtte igennem vækstprogrammer hos blandt andet Erhvervshus Nordjylland. 

Netværk og samarbejder

Hos Thy Erhvervsforum kender vi det lokale erhvervsliv indefra. Derfor kan vi hjælpe med at skabe bånd og matche virksomheder, hvis vi ser en oplagt mulighed for et samarbejde eller netværk. Vi sætter dig i kontakt med relevante fagpersoner og præsenterer dig for netværk eller personer, som kan hjælpe med de udfordringer og muligheder, du står overfor.

Via. Netværk Nordvest hjælper vi dig også med at blive en del af relevante netværk eller etablere nye nødvendige netværk, som du kan få gavn af Læs mere om netværk hos Netværk Nordvest.

Talerør til kommunen

Thy Erhvervsforum er en selvstændig medlemsorganisation og derved et uvildigt bindeled mellem erhvervslivet og kommunen. Du kan derfor altid tryg tale med os i fortrolighed, og har du brug for at komme i kontakt med kommunen, hjælper vi dig. Vi har et stærkt samarbejde med kommunen, hvor vi fungerer som et talerør fra erhvervslivet i Thy til kommunen.

Drømmer du om virksomhed i Thy?

Hos Thy Erhvervsforum hjælper vi virksomheder i Thisted Kommune. Men vi hjælper også dig, der ikke kommer fra kommunen, men drømmer om at starte en virksomhed her. Når du kommer udefra, vil du sandsynligvis have brug for hjælp til, hvem du skal have fat i, hvem der kan hjælpe dig, og hvordan procedurerne er i Thisted Kommune. Det kan vi hjælpe dig med.


Kontakt os 


Lisbeth-Web.jpg

Lisbeth Bang Nielsen

Erhvervschef
Per SH - RETTET.jpg

Per Kristensen

Erhvervskonsulent