Har I lyst til at bidrage til fejringen, så se her!

Fælles om fest

Thisteds 500-års købstadsjubilæum bliver fejret i uge 32, 2024, og vil foregå i hele Thisted by. Vi vil skabe den bedste byfest i 500 år, og vi har brug for jeres hjælp til at gøre det!

Byens jubilæum er vores allesammens fest. Hvis jeres virksomhed, organisation eller forening har lyst til at bidrage til fejringen, så udfyld den medsendte skabelon og send den til 500@thisted.dk. Så sørger vi for at koordinere alle aktiviteterne, hjælpe med det praktiske og inkludere jeres aktivitet i det officielle jubilæumsprogram.

Deadline for indsendelse af bidrag til det officielle program er den 1. marts 2024, men tag gerne fat i os hurtigst muligt, så vi ved, at I gerne vil være med. Skriv til os på 500@thisted.dk, hvis I har spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra jer!

By skaber liv og liv skaber by

Nu og gennem 500 år har købstaden Thisted gjort det muligt for os thyboer at være en del af et aktivt byliv. Et byliv, som er præget af muligheder, men hvor man selv bestemmer, hvor meget og hvordan man deltager. I byen er der fællesskab, mangfoldighed og plads til at skille sig ud fra mængden. Thisted er byen, der samler alt det, vi i Thy forbinder med byliv. Det vil vi fejre i anledning af byens 500-års købstadsjubilæum.

Jubilæet er også en anledning til nye tanker og samtaler: Hvilke ønsker har vi for byen, og hvordan kan vi sammen skabe den udvikling, som vi mener, er rigtig for vores by?

Tænk meget gerne temaet om byliv ind i jeres forslag til aktiviteter, men gør først og fremmest det, som I har lyst til, og som giver mening for jer.

Vi glæder os til at skabe fest og byliv sammen med jer.