Erhvervsdagen i Hanstholm er nu blevet afholdt. – Og sikke en dag !

Allerede fra morgenen af skinnede solen fra en skyfri himmel. Der var hejst flag langs Kai Lindbergs Gade. Allerede nu var niveauet lagt og endda højt.

Vi startede erhvervsdagen på Hanstholm Fiskeauktion. – Og som Line og Berith fra Hanstholm Havn så rigtigt siger: ”Det er jo Hanstholm´s epicenter” – Jesper Kongsted fortalte og viste rundt under dagens auktion.

Turen fortsatte til Sashimi Royal, hvor vi stod tætpakket – tør jeg godt at sige. Endnu et sted hvor mange havde valgt at deltage. Viceborgmester Jens Kristian Yde holdte dagens velkomsttale. Søren Mattesen fortalte om virksomheden Sashimi Royal – efterfulgt af oplæg fra Michael Lyhne fra Thy Mors Energi og Jens Therkelsen fra Thisted Kommune. Begge fortalte om den grønne omstilling på forskellig vis.

Så gik turen ud til det nye baglandsareal. Søren Zohnesen gav os et godt indblik i havnens drift og etableringen af det nye areal. Peter Jensen fortalte efterfølgende om Stevedore´s vækst og udvikling.

På Hanstholm fyr hørte vi Mogens Kruse Andersen fra Thisted Kommune fortælle om Hanstholm havn´s udvikling og Carsten Beith gav os et indblik i Hanstholm havneråd. Frokosten blev nydt i det gode vejr, og der blev talt og netværket på kryds og tværs.

Sidste del af Erhvervsdagen foregik hos Teksam, hvor Bo Stenumgaard gav os en spændende rundvisning på virksomheden. Jan S. Jørgensen fra Picca og Jan Pedersen fra Odense Robotics holdt begge et oplæg omkring automatisering i industrien. Vi sluttede dagen af udenfor med kaffe og kage.

En stor tak til alle, som har været involveret i Erhvervsdagen. Det blev en fantastisk dag.

Lisbeth Bang Nielsen
Erhvervschef