Et samlingspunkt for erhvervslivet i Thy

Thy Erhvervsforum er en uafhængig medlemsorganisation for virksomheder i Thy. Vores vigtigste opgave er at hjælpe virksomheder til succes og derved styrke erhvervslivet i Thy.

 

Vi hjælper dig med dine mål

Vi er, ligesom dig, fast besluttede på at udvikle din virksomhed. Det gælder uanset, om din virksomhed er lille eller stor, eller du ikke har startet den endnu.

Hos Thy Erhvervsforum vil du møde et personale med stor interesse og viden indenfor erhvervslivet i Thy, som har mange års erfaring i at spotte udviklingsmulighederne hos virksomheder. De vil give dig hjælp og sparring, som er tilpasset din virksomheds behov og ambitioner.

 

Hos Thy Erhvervsforum får du hjælp til:

  • Iværksætteri
  • At udvikle din virksomhed i den nødvendige retning
  • Matchmaking mellem virksomheder, investorer og andre interessenter
  • At søge økonomisk støtte gennem vækstprogrammer
  • At tiltrække og fastholde arbejdskraft
  • At blive en del af relevante netværk i kommunen
  • At indgå dialog med kommunen
  • At beskrive de opgaver, din virksomhed har brug for hjælp til
  • Hvor du kan hente ekspertviden.

 

Hos Thy Erhvervsforum er vi altid klar til en snak med dig. Vi kommer gerne ud til din virksomhed, og du er også altid velkommen i Thy Huset, hvor vi holder til. Ring til os på tlf. 97 96 30 90, hvis du har spørgsmål.

 

Dit talerør til kommunen

Hos Thy Erhvervsforum er vi både i tæt dialog med kommunen og erhvervslivet i Thy. Vi har et indblik i, hvad der har betydning for de lokale virksomheders vækst og udvikling, og som uafhængig ambassadør for de lokale virksomheder, kan vi bringe det videre til kommunen. Vi kan også hjælpe din virksomhed med at indgå en dialog med kommunen, eller vi kan tage dialogen for dig.

Når erhvervslivet i Thy står sammen, tror vi på, at vores stemme bliver større.

 

Et stærkt netværk af virksomheder

Thy Erhvervsforum er samlingspunktet for lokale virksomheder. Når du er medlem af Thy Erhvervsforum, er du en del af et stærk erhvervsnetværk, som i fællesskab vil styrke erhvervslivet i Thy. Thy Erhvervsforum er erhvervslivets talerør til Thisted Kommune. Derfor er du som medlem en vigtig medspiller i at styrke kommunen, så den bliver et spændende sted at arbejde og bo i.

Er din virksomhed ikke allerede medlem af Thy Erhvervsforum? Så kan du se, hvordan du bliver det her

 

Vi ser ud over kommunegrænsen

Det er vigtigt at have mere end blot en lokal stemme. Derfor har Thy Erhvervsforum blandt andet et godt samarbejde med Erhvervshus Nordjylland, hvor vi samarbejder om generel erhvervsudvikling i landsdelen men også hele Danmark – det kan være om infrastruktur, studerende, samarbejde mellem kommuner osv.

 

Læs mere om Erhvervshus Nordjylland her

 

En solid bestyrelse

Bag Thy Erhvervsforum står en stærk bestyrelse sammensat af erhvervsfolk og politikkere, som har stor indflydelse på erhvervspolitikken i kommunen. Bestyrelsen er til for medlemmernes skyld, og deres vigtigste opgave er at skabe de bedst mulige betingelser for at drive virksomhed i Thisted Kommune. Medlemmer af Thy Erhvervsforum kan altid gå til bestyrelsen med forslag omkring erhvervslivet, som kan tages op i bestyrelsen.

 

Læs mere om bestyrelsen her

 


Brug for hjælp?


thy-erhvervsforum-jens-mortensen-erhvervschef-500x300.jpg

Jens Mortensen

Erhvervschef
SoMe-ThyEF1039.jpg

Carsten Emil Feldtmann

Erhvervskonsulent
web-ThyEF0067_(2).jpg

Ida Marie Stenumgaard

Erhvervskonsulent