Drømmer du om at blive iværksætter?


Har du en god idé i maven, og drømmer du om at starte din egen virksomhed, så kom godt fra start med professionel vejledning og sparring hos os.
Hos Thy Erhvervsforum arbejder vi for at hjælpe virksomheder til succes og derved styrke erhvervslivet i Thy. Derfor er en af vores fornemmeste opgaver at gøre det nemt for dig at starte virksomhed i Thy og hjælpe dig med at lykkes.

Gratis professionel vejledning

Vi sidder klar til at tage en snak med dig om dine iværksætterdrømme – både hvis du allerede har oprettet CVR-nummer og er i gang, men også hvis du blot har en idé, du kunne tænke dig sparring på.
Vi har mange års erfaring med at hjælpe iværksættere i Thy, og vi vil gøre vores ypperste for også at hjælpe dig videre med dine udfordringer og overvejelser, så du kan komme godt fra start.

Kom og tag en snak med os, hvis du:
• Drømmer om at starte virksomhed
• Har en idé, som du gerne vil have sparring på
• Har startet en virksomhed, men har brug for hjælp til at komme videre
• Drømmer om et liv som selvstændig, men ved ikke om du tør springe ud i det
• Har andre spørgsmål om det at starte virksomhed og være selvstændig.

 

Book gratis iværksættervejledning

Du kan booke gratis iværksættervejledning på tlf. 97 96 30 90.
Hvis du er i tvivl, om du skal booke et møde? Så gør det! Vi er klar på at snakke om alt, lige meget hvor du er i processen.
På mødet vil du sammen med en erhvervskonsulent gennemgå din idé eller forretningsplan alt afhængig af, hvor langt du er med opstarten af din virksomhed. I vil sammen gennemgå, hvad der rører sig lige nu, hvad du skal være opmærksom på, få sat retning og finde løsninger på dine udfordringer eller idéer. Du får også tid til at stille alle de spørgsmål, som du sikkert sidder med, om alt det praktiske i forhold til at starte virksomhed.

 

Næste skridt - Bliv en del af StartUp Club Thisted

StartUp Club er for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed og for dig, som allerede er godt på vej - men gerne vil have et par ekstra øjne på virksomhedens udvikling.
Læs mere om StartUp Club her 


web-ThyEF0073.jpg

Sigurd Skovborg

Erhvervskonsulent
SoMe-ThyEF1039.jpg

Carsten Emil Feldtmann

Erhvervskonsulent
web-ThyEF0067_(2).jpg

Ida Marie Stenumgaard

Erhvervskonsulent
thy-erhvervsforum-jens-mortensen-erhvervschef-500x300.jpg

Jens Mortensen

Erhvervschef