Månedens profil: Asgaard Recruitment

Månedens profil hos Thy Erhvervsforum er en lokal virksomhed, der tilbyder en service eller et produkt, som skiller sig ud fra mængden. Virksomheden bidrager til, at erhvervslivet i Thy fremstår med en bred vifte af kompetencer, færdigheder og kvaliteter.

Denne månedens profil er virksomheden:
Asgaard Recruitment
https://asgaardrecruitment.dk/

Baggrund

Asgaard Recruitment blev etableret i 2015, og vi har siden begyndelsen haft et godt forhold til vores kunder i Thy. Som gæve nordjyder går vi godt i spænd med thyboerne, da vi deler den samme arbejdsmoral, som indebærer en god portion ordentlighed. Vi ved, at vi kan regne med vores kunder i Thy, og de ved, at de kan regne med os, så vi er derfor rigtig glade for vores fortsatte samarbejder i Thy.

Værdier

Vores kerneværdier er grundighed, ordentlighed og gennemsigtighed. Vi gør meget for at give vores kunder faglig sparring på den rekrutteringsopgave, vi i samarbejde skal løse. For at give denne sparring gør vi en dyd ud af at forstå kundens forretning og kulturen, samt hvad der skal til for, at den kommende medarbejder får succes. Med vores erfaring, brede netværk og forskellige værktøjer har vi de bedste forudsætninger for at finde den rette kandidat i første omgang.

Hvad kan I, som vi ikke ved

Vi tilbyder vores kunder en rekrutteringspartner, der har mere end blot rekruttering for øje. Med vores speciale i mennesker tilbyder vi at afholde team workshops, hvor vi kan sikre en god onboarding af nye medarbejdere. Derudover vil en team talent workshop gøre opmærksom på teammedlemmernes stærkeste sider, hvilket kan være med til at øge succesen i et allerede eksisterende team.

Hvad er en god dag

Vi tilbyder vores kunder altid at stå til rådighed, og vi tager også gerne telefonen til en uforpligtende samtale uden omkostninger. Ikke alt behøver at koste penge eller være så formelt hos os. Det ligger i vores DNA at tilbyde vores kunder en ekstra service, så de føler sig trygge og ved, at de kan regne med os. Vi værdsætter et godt samarbejde fremfor et enkelt salg, og derfor er en god dag for os, når vi kan samarbejde og stå til rådighed for vores kunder, hvad end det er stort eller småt.

Hvilke samarbejder har I på nuværende tidspunkt i Thy

For tiden samarbejder vi med Vandvagt, som er en mindre nordjysk virksomhed, der ønsker at udvide sit salgsteam med endnu en habil sælger. Vandvagt har udviklet et vandovervågningssystem til at overvåge både fjernvarme- og vandforbrug, hvilket hjælper forbrugerne med at spare penge og reducere vandspild. I 2000 sikrede Vandvagt sig det første patent på deres software til en elektronisk stophane, hvorefter virksomheden tog fart. De er derfor en virksomhed i stor vækst og søger nu en erfaren, teknisk dygtig sælger til at udvide deres team. Stillingen omfatter både tiltrækning af nye kunder og vedligeholdelse af eksisterende kunder med henblik på mersalg. Hvis du er interesseret i at læse mere om stillingen, kan du besøge vores hjemmeside (link) og læse hele stillingsopslaget.

Hvilke tidligere samarbejder har I haft i Thy

Vi har tidligere haft mange samarbejder i Thy, hvilket vi har haft stor succes med. For at nævne nogle stykker har vi samarbejdet med virksomheder som CSK, Sønderhå-Hørsted sparekasse, LandboThy, Thy Mors Energi og Thy Erhvervsforum. Rekrutteringsopgaverne spænder bredt med alt fra konsulenter til direktørniveau. Fælles for alle vores samarbejder er en solid forståelse af virksomhederne, da vi altid sørger for at sætte os grundigt ind i, hvem de er.