Præsentation af ny medarbejder

Pr. 1. januar har vi ansat Lene Sveningsen som Iværksætterkonsulent.

Mit navn er Lene Svenningsen gift med Aage og sammen har vi to børn og 3 børnebørn.

Vi er bosiddende på Mors, hvor vi tidligere har været selvstændig med egen Købmands butik med tilhørende blomster og brugskunstforretning. Sidst har jeg været ansat i Thisted FC Elite, som sponsor og event medarbejder og har været kommunalbestyrelsesmedlem i 8 år i Morsø kommune. Desuden har jeg arbejdet som Projektmedarbejder og SSP i Morsø kommune gennem flere år, samt idrætskoordinator hos DGI Nordvest.

Disse erfaringer og kompetencer, samt et stort opbygget netværk vil jeg kunne bruge til at hjælpe de kommende iværksættere og virksomheder med deres udfordringer og udviklingsmuligheder.
Jeg vil lægge megen vægt på altid at tage udgangspunkt i den enkelte person og den enkelte virksomheds behov. Tillid, ærlighed og respekt er 3 nøgleord for mig, som skal opbygges gennem en god relation. Det er vigtigt for at opnå de bedste resultater.

Noget jeg rigtig gerne vil praktisere, er opfølgning af de nuværende iværksættere. Ofte opstår der nye udfordringer, nye muligheder efter et stykke tid og kan Thy Erhvervsforum bidrage til, at vejlede og dermed minimere frafaldet af nye iværksættere, er det en gevinst for hele området.

I min fritid er jeg ofte at finde på Lerpytter Sparekassen Thy Arena til en god fodboldkamp eller i Hallen og se håndbold. Desuden er jeg påbegyndt at spille Padel tennis, som jeg er blevet helt vild med.
Vi kan også findes i Vorupør i sommerhuset, hvor gåture i nationalparken har høj prioritet sammen med vores familie og de tre skønne børnebørn.

Citat. Lad os gøre vores fremtid realiteten nu, og lad vores drømme blive realiteten i morgen.

Jeg glæder mig til at vejlede de fremtidige iværksættere fra THY samt et ønske om et godt samarbejde med både nuværende og kommende medlemmer af Thy Erhvervsforum, Erhvervshus Nordjylland og samarbejdspartnere til Thy Erhvervsforum.


SoMe-ThyEF2178.jpg

Lene Schøler Svenningsen

Iværksætterkonsulent