Ny erhvervskonsulent Carsten Emil Feldtmann

Pr. 1. April har vi ansat Carsten Emil Feldtmann som Erhvervskonsulent.

Hej, jeg hedder Carsten Emil. Mellem Svankær og Gl. Bedsted, bor jeg på en lille ejendom, beliggende ned til Hvidbjerg å. Her bor jeg sammen med min kone og vores to døtre. På gården har vi et lille stutteri med islandske heste. Vi har selvfølgelig også både hund, katte og høns, som det nu høre sig til på en gård. Vi flyttede til Thy fra Nordsjælland for snart 6 år siden. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi nyder den storslåede natur, roen og sammenholdet i Thy.

Jeg har en bred erfaring, der strækker sig fra håndværksbranchen, til forsvaret over til undervisning, både på erhvervsskoler og på universitet, og endeligt til ledelses og organisationskonsulent branchen.

Med min erfaring, håber jeg at kunne bidrage med nye perspektiver på Thy Erhvervsforums opgaver, så jeg kan være med til at sikre god vejledning, samt stærke løsninger og resultater for virksomhederne i Thy.
Det er vigtigt for mig at arbejde praksisnært såvel som teoretisk funderet, så vi kan understøtte jer bedst muligt og derigennem omsætte jeres drømme og ønsker til virkelighed.

En stor del af min fritid går med renovering og forbedring på vores ejendom, og med familieaktiviteter, fx er jeg svømmetræner på vores datters svømmehold. Engang i mellem bliver der også tid til buejagt, vandre- eller kanotur, eller andre friluftsaktiviteter.

Jeg glæder mig meget til at komme ud og møde virksomhederne her i Thy, og ser frem til arbejdet her i Thy Erhvervsforum.

 


SoMe-ThyEF1039.jpg

Carsten Emil Feldtmann

Erhvervskonsulent