Månedens profil


Månedens profil hos Thy Erhvervsforum er en lokal virksomhed, der tilbyder en service eller et produkt, som skiller sig ud fra mængden. Virksomheden bidrager til, at erhvervslivet i Thy fremstår med en bred vifte af kompetencer, færdigheder og kvaliteter.

Denne månedens profil er virksomheden Vandvagt ApS i Thisted
Sejlhøjvej 3, 7700 Thisted www.vandvagt.dk

Baggrund

Vandvagt ApS blev oprettet i 1999, hvor vi søgte og fik patent på en software løsning, der skulle sikre styring og overvågning af vandforbrug. Vandvagten er et intelligent overvågningssystem, med kommunikation, så man uafhængig af, hvor man befinder sig, kan lukke eller åbne for vandet - og dermed undgå vandskader ved fx et sprængt vandrør!

I mange år gik salget stille og roligt, og var en bibeskæftigelse ved siden af det firma, der sikrede familiens levebrød, Skinnerup Auto.

Men, da firmaet 2018 blev udvalgt til deltagelse i vækstprogrammet Next Step Challenge, hvor vi deltog gennem 5 måneder og bl.a. fik sparring af erfarne erhvervsfolk, og til sidst vandt i kategorien ”energieffektive teknologier”, ændrede tingene sig.

Virksomheden udviklede sig fra at være 3 deltidsansatte til sine 8 medarbejdere. I dag er vi 1 sælger med assistent, 3 i produktionen, en montør/tekniker ude ved kunderne, og indehaverne Mona & Torkild.


Derudover leder vi pt efter en ekstra montør og satser på at udvide med yderligere 2 medarbejdere i 2023.

Værdier

I Vandvagt ApS leverer vi en helhedsløsning tilpasset den enkelte kunde. Vi arbejder løsningsorienteret og spiller med åbne kort. Hos os drejer det sig også om relationer mellem mennesker, vi tror på den gode kemi mellem kunden og os.

Vi er et Thy firma, som fokuserer på dansk arbejde, og for os er det vigtigt, at kunden er tilfreds, når vores tekniker forlader stedet. Vi har lært, at teamet er det vigtigste, vi føler et socialt ansvar – at medarbejderne føler sig som en del af processen/succesen.

Derudover deltager vi i øjeblikket i SMV Grøn, en proces til at danne en grøn profil i firmaet. I takt med dette, støtter Vandvagt FN’s verdensmål særligt nr. 6 og 12, hvor nr. 6 sikrer at alle har adgang til vand og sanitet, og at det forvaltes bæredygtigt og nr. 12 som berører det at sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer.

Den skæve vinkel

Ideen til Vandvagt opstod i badet, hvor Torkild Møller Jensen kom til at tænke på, hvad en mulig vandskade kunne betyde for huset.

Hvad gør Vandvagt anderledes

Vi sætter kunden i fokus, og tilpasser systemet efter dennes behov.
Da lækagesikring er et forholdsvis uberørt område, starter opgaven ofte med kontakt fra kunden, om problemer, hvorefter vi rådgiver og udtænker mulige løsninger.

Vandvagt passer på inventar og værdier for kunderne. Overvågningssystemet sikrer vandforbruget og opdager sivning, lækage eller sprængning. Ved lækage lukkes for vandet - kunden får besked via SMS og kan handle omgående via mobilen.

Der findes mange alarmsystemer på markedet, som kan give besked om lækage – men ikke lukker for vandet.

Hvad kan I, som vi ikke ved

Vandvagt sikrer både vand og fjernvarme. Vores målgruppe er ikke specifik, da den er aktuel for enhver i dag, både i erhvervet og privat.
Særligt vigtigt i vintertiden er vores patenterede system (https://www.vandvagt.dk/vandvagt-patent-vedr-fjernvarme-med-banebrydende-teknik-sikkerhed-24-7-365-2/) det eneste, som kan måle sivning kontinuerligt i fjernvarmen (24 timer i døgnet hele året rundt), og derfor nedsætter vi også risikoen for frostsprængninger. Andre systemer skal lukke for returvandet for at registrere evt. sivning, hvilket gør kontrol af sivning umuligt i de perioder, hvor der er mest tryk på systemet.

Hvad er dit motto

”Man kommer længst med ærlighed og ordentlighed” – og ”vi holder, hvad vi lover”

Hvad er en god dag

En god dag hos Vandvagt er når vi har løst et problem hos en kunde, ny eller gammel, og har sikret deres hverdag og erhverv endnu en gang. Så har systemet igen bevist sit værd, og vi har skabt værdi og tryghed for vores kunder.

Samtidig sætter vi også meget pris på en god kemi blandt vores ansatte og når det bare spiller i arbejdsgangen – og det gør det heldigvis de fleste dage 😉