Månedens profil

Månedens profil hos Thy Erhvervsforum er en lokal virksomhed, der tilbyder en service eller et produkt, som skiller sig ud fra mængden. Virksomheden bidrager til, at erhvervslivet i Thy fremstår med en bred vifte af kompetencer, færdigheder og kvaliteter.

Denne månedens profil er Kvejborg ApS, Algade 31, 7752 Snedsted.


Hvem er I

Kvejborg ApS blev stiftet i 2009 af Søren Kvejborg. Sørens interesse for 3D-opmåling blev vækket efter en messe i Tyskland – og året efter blev Kvejborg ApS forhandler af 3D-udstyr fra canadiske Creaform, der med udgangspunkt i Quebec - Canadas svar på Silicon Valley - udvikler 3d-scanningsudstyr og eget software.

Det langvarige og nærmest familiære forhold til Creaform har dermed hjulpet
mange danske virksomheder med deres udfordringer med komplicerede måleopgaver.

Kvejborgs kerneværdier er, at de er med kunderne hele vejen. 3D-opmåling er for mange en ukendt teknologi, og som specialister, er deres fornemste opgave at sikre at kunderne føler sig trygge ved at benytte Kvejborgs ydelser og services.

Kvejborg ApS er en lille virksomhed med 3 medarbejdere, stifter og indehaver Søren Kvejborg som er 3D-specialist, Thomas Eisum som er Service-tekniker og Jacob Dørr Sørensen som er CEO.


Den skæve vinkel

Jacob Dørr Sørensen: ”Vi tager over, hvor andre giver op…
Det sker temmelig ofte, at vi bliver ringet op af nye kunder, der står med en måleopgave, som viser sig at være en udfordring. Heldigvis har vi udstyret, der kan løse de fleste måleopgaver. Og hvis det bliver lidt for kompliceret eller støder vi på udfordringer, giver Søren Kvejborg ikke op før opgaven er løst eller overdraget til en anden, der har de rigtige kompetencer”.

Hvad kan I, som vi ikke ved:
”Udover at sælge 3D-måleløsninger og udføre måleopgaver for vores kunder, har vi også løst en masse spændende opgaver med vores udstyr.
En af de mest spektakulære opgaver, vi har løst for nyligt, var da Jim Lyngvild ønskede at blive 3D-scannet. Han vil nemlig opføre en 11 meter høj statue foran sin bolig, Ravnsborg.”


Hvad er dit motto

”Vi skal have det sjovt og vi skal udvikle os – både som mennesker og som virksomhed.
Det skal være sjovt at gå på arbejde, og hos Kvejborg har vi mulighed for at arbejde med noget af det bedste udstyr på markedet. En teknologi der bliver ved med at udvikle sig og vi udvikler os med den.
Vores opgaver og kunder spænder virkelig bredt, så der er hele tiden nye udfordringer, der udvikler os. Og er der en stille stund, har vi alle muligheder for at ”lege” os til ny viden i vores måle-laboratorie, hvor vi gemmer vores udstyr.”

Hvad er en god dag

En god dag er, når vi har grint og skabt værdi for vores kunder.