Tæt samarbejde om fælles mål har skabt et stærkt erhvervsmiljø i Thy.

Det er en målrettet og højt prioriteret indsats fra Thisted Kommunes side, der nu også bliver belønnet med en fortjent topplacering i DI’s erhvervsklima undersøgelse. Den politiske vilje og ambition om at sætte det lokale erhvervsliv i scene som en afgørende faktor for udvikling af hele kommunen, har bidraget til en bemærkelsesværdig ændring både i vores selvopfattelse og i det billede der tegnes udadtil af Thy.

Den positive opmærksomhed om vores egn, og de gode muligheder der findes i Thy for at skabe både virksomhed og karriere, er et stort aktiv for vores lokale erhvervsliv. Derfor ser vi også i disse år en meget spændende udvikling både i de etablerede virksomheder og de mange nye iværksættere, der etablerer sig i området.

Undersøgelsen fra DI er et klap på skulderen i bestræbelserne mod vores fælles mål om at skabe en fortsat positiv udvikling i Thy, og et solidt rygstød til de mange spændende initiativer, der igangsættes for at fremme det lokale erhvervsliv.

Jeg er glad og stolt over det vigtige bidrag, der leveres fra alle i Thy Erhvervsforum, og ligeledes en stor tak til de mange medarbejdere i Thisted Kommune, der dagligt gør en stor indsats for at bistå virksomhederne.

Formand Thy Erhvervsforum, Lars Torrild