Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

KUNSTHÅNDVÆRK I THY – Ny stor kunsthåndværker-festival i Thy.

juli 6 |14:00 - 18:00

Denne sommer slår vi dørene op til Thy´s nye store kunsthåndværkerfestival; KUNSTHÅNDVÆRK I THY.

Vi tager dermed det første spadestik i at udvikle et kunsthåndværkermarked, der samler og markedsfører alle der laver kunsthåndværk i Thy.

KUNSTHÅNDVÆRK I THY afholdes første gang fredag den 6. juli kl. 14.00-20.00 i gågaden i Hurup. Stemningen fra Nationalpark Thy vil danne rammen for mellem 30 – 40 lokale kunsthåndværkere, som vil holde workshops og vise og sælge deres skønne produkter, som spænder lige fra keramik, maleri og tøjdesign til trædrejning, smykker og pileflet.

Kunsthåndværkerne vil være flankeret af forfriskende is-oplevelser fra Mejerigaarden, samt lokale musikalske indslag og der vil være mulighed for at købe billet til VI ELSKER THY buffet på Hotel Thinggaard, med eksperimenterende gourmet indslag fra Nationalpark Thy.

Borgmester Ulla Vestergaard holder åbningstale kl. 14.00.

Vi håber på rigtig stor opbakning og interesse, og at alle får en dejlig oplevelse og nye indtryk af, hvad vores lokale kunsthåndværkere kan præstere – oplevelser de gerne vil dele med mange andre.

Visionen er at skabe en årlig tilbagevendende kunsthåndværkerfestival, der skaber værdi for producenterne, for byen og for hele Thy! En bæredygtig udvikling i vores lokalsamfund, hvor vi arbejder og står sammen om at skabe og fortælle de gode historier, skaber en fælles identitet med afsæt i en tydelig lokal forankring – et mere tydeligt Thy.

 

Der er planlagt tre store tilbagevendende ”fyrtårnsarrangementer” hen over sommeren i de tre store handelsbyer – med tre forskellige temaer. De 3 ”fyrtårnsarrangementer afholdes i VI ELSKER THY regi

1.juni i Thisted med SMAG PÅ THY
6. juli i Hurup med KUNSTHÅNDVÆRK I THY
17. august i Hanstholm med HAW DAW I THY.

For yderligere kontakt:
Projektleder Berith Holtebo 20306732, berith@thyef.dk
Eventkoordinator Maria Vangsgaard, 22330760, maria@thyef.dk

 

VI ELSKER THY er et samarbejde mellem detailhandlen i Hanstholm, Hurup og Thisted. Vi har fået midler fra Thisted Kommune til at udvikle detailhandlen i Thy i tæt samarbejde med Thy Erhvervsforum og Thy Turistforening.  Vi mener ikke at fremtiden for detailhandlen i Thy afgøres af en større koncert eller en ekstra open by-night. Vi mener fremtiden for detailhandlen – og for enhver anden branche i området – afgøres af fremtiden for Thy. Derfor har vi valgt at investere de kommunale midler i at skabe fællesskab, opmærksomhed og arrangementer, der kan styrke kendskabet og kærligheden til Thy og vores lokale aktører og produkter – for både Thyboere og vores gæster.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather

Detaljer

Dato:
juli 6
Tidspunkt:
14:00 - 18:00
:

Arrangør

Vi elsker Thy
E-mail:
maria@thyef.dk