Hej,

Mit navn er Ida og jeg er ny i Thy Erhvervsforum

Jeg er en lokal pige, som er født og opvokset i Hanstholm, men bor i dag i Thisted med min kæreste Simon, vores lille datter Agnes, som jeg netop har været på barsel med, samt vores hund, Effie.

Jeg har tidligere boet flere år i Aarhus, hvor jeg først studerede en Bachelor i Virksomhedskommunikation, Engelsk og Europæiske Studier ved Aarhus Universitet, og efterfølgende var jeg ansat 2.5 år hos Salling Group HQ. I 2018 besluttede min kæreste, som også er Thybo, og jeg at vi ville tilbage til rødderne og vi flyttede derfor tilbage til Thisted – lige i midten af vores 2 hjembyer Hanstholm og Hurup.

Efter at være flyttet tilbage til Thy besluttede jeg at, jeg ville læse en kandidatuddannelse i Kommunikation, Kultur og Globalisering ved Aalborg Universitet, som jeg færdiggjorde i 2020, og jeg har siden da arbejdet i flere forskellige lokale virksomheder, indenfor forskellige brancher, og kommer senest fra en stilling som Digital Marketing Specialist hos Cimbria.

Jeg håber at min erfaring og at mit indgående lokale kendskab gør, at jeg kan bidrage positivt til både nye og gamle virksomheder og selvstændige i Thy, og at jeg kan hjælpe med nye ideer til tiltag, der tilgodeser alle medlemmerne i Thy Erhversforum. Det er vigtigt for mig at komme ud og lære mere om virksomhederne, lytte nysgerrigt til hvad de har brug for, og så vil jeg gøre hvad jeg kan for at få det til at lykkes, så virksomhederne føler de får godt udbytte af deres medlemskab hos Thy Erhversforum.

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme ud og møde jer alle sammen og ser frem til en masse spændende projekter.