25 år med Bjarne Breinholt:

En Milepæl i Håndværksfaget

I 2024 fejrer Bjarne Breinholt, din lokale tømrer fra Hurup Thy, 25 år med uovertruffen ekspertise og dedikation inden for tømrerfaget.

Fra begyndelser har virksomheden vokset sig stærk på grundlag af faglig stolthed, personlig service og en urokkelig forpligtelse til at levere håndværk af højeste kvalitet.

Gennem årene har Bjarne Breinholt og teamet specialiseret sig i en bred vifte af tømreropgaver, lige fra nybyggeri og tilbygninger til køkkener og badeværelser. 
Med et fast blik på fremtiden fortsætter virksomheden med at udvikle sig ved konstant at uddanne og videreuddanne medarbejdere fagligt.

For at fejre dette betydningsfulde jubilæum inviterer Bjarne Breinholt alle til åbent hus fredag den 5. april kl. 12:00 - 16:00

Dette er en unik mulighed for at møde svendene bag håndværket, få et indblik i virksomhedens arbejde og ikke mindst, fejre 25 års succes sammen.

Arrangementet vil finde sted på Industrivej 8, 7760 Hurup Thy, hvor gæster kan se frem til en dag med hyggeligt samvær. Det er en chance for at anerkende det hårde arbejde og den dedikation, der har været med til at forme Bjarne Breinholt til den virksomhed, den er i dag.

Vi ser frem til at byde jer velkommen og sammen fejre denne milepæl.

For mere information, kontakt venligst Bjarne Breinholt på mail@bjarnebreinholt.dk eller ring på tlf. 40 41 55 85.