Erhvervschef Carsten Hougaard har valgt at søge nye udfordringer, og fratræder sin stilling som leder af Thy Erhvervsforum med udgangen af juli måned.

Carsten har med stor energi engageret sig i udvikling og drift af stærkt Erhvervsforum, der kan gøre en forskel for vores lokale erhvervsudvikling. Vi er fra bestyrelsens side meget tilfredse med de resultater, der er skabt under Carstens ledelse, således at Thy Erhvervsforum fremstår som en veldrevet erhvervsforening, der er værdsat og anerkendt både af vores lokale erhverv og vores mange samarbejdspartnere.

Fra bestyrelsens side er det derfor også med beklagelse, at vi må tage afsked med Carsten Hougaard, men har naturligvis stor respekt for, at Carsten har valgt et fortsætte sin karriere i en anden stilling, der i større udstrækning kan tilfredsstille hans personlige ambitioner og mål.

Den kommende erhvervschef står foran en række spændende opgaver hvor blandt andet Thisted Kommunes erhvervspolitik og samarbejdsaftalen mellem Thisted Kommune og Thy Erhvervsforum skal revideres.

Arbejdet med at finde den nye erhvervschef er allerede igangsat, men det er endnu uklart hvornår en ansættelse kan være afsluttet.  Bestyrelsen lægger vægt på at bruge den tid, der er nødvendig, for en finde den rette kandidat. Thy Erhvervsforum råder over en meget dygtig og engageret organisation, og det er derfor også af stor betydning at vi kan sætte en stærk profil i spidsen for foreningen.

Indtil den nye erhvervschef kan udpeges har bestyrelsen konstitueret Per Kristensen og Tommy Møllgaard Siim i en delt ledelse af Thy Erhvervsforum.

 

Med venlig hilsen

Thy Erhvervsforum

 

For yderligere informationer henvises til:

Lars Torrild

Bestyrelsesformand

Telefon:   2224 8137

E-mail:     LT@dolle.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather