Få kompetent og fleksibel arbejdskraft

I små og mellemstore virksomheder er det veldokumenteret, at højtuddannede medarbejdere medvirker til at skabe udvikling, innovation og produktivitetsforbedring. Studentermedhjælp er en fleksibel og erhvervsvenlig måde at få akademisk arbejdskraft i sin virksomhed.

En studentermedhjælper kan hjælpe din virksomhed med at løse konkrete ad hoc-opgaver og vil ofte kunne bringe ny viden i spil og fungere som din virksomheds kobling til uddannelsesinstitutionernes forsknings- og udviklingsmiljøer. Faktisk er det veldokumenteret, at ansættelse af højtuddannede medarbejdere skaber udvikling, innovation og væsentlige produktivitetsforbedringer.

Ved at ansætte en studentermedhjælper får din virksomhed:

  • En kompetent, selvstændig og motiveret medarbejder, som gerne vil anvende viden i praksis og udbygge sit netværk
  • Fleksibel arbejdskraft til lav pris
  • Frigjort ressourcer blandt det øvrige personale
  • Adgang til den nyeste viden og forskning inden for din branche
  • Mulighed for at rekruttere fremtidige medarbejdere på en uforpligtende facon ved at få kendskab til de studerendes kompetencer

Sådan ansætter du en studentermedhjælper

Første skridt er at udarbejde et stillingsopslag baseret på din virksomheds behov, så du kan finde det helt rigtige match til din virksomhed.

Når du skriver et stillingsopslag, bør det fremgå, hvilke konkrete opgaver medarbejderen skal løse i virksomheden, så den studerende har mulighed for at forstå jobbets indhold. Dog er det en god idé at efterlade plads til, at kandidaterne selv kan medvirke til at præge arbejdsopgaverne.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du finde inspiration i vores kompetenceprofiler. Du kan også kigge nærmere på den guide, som AAU Karriere har lavet om det gode jobopslag. Du kan desuden kontakte AAU Karriere eller UCN Erhvervskontakt, som gerne vejleder dig om ansættelse af en studentermedhjælper.

Når opslaget er skrevet, er det tid til at slå det op. Du kan helt gratis slå dit studiejob op i fire hurtige trin her på portalen. Her udfylder du kort informationer om virksomheden, kontaktperson, ansøgningsform og frist, udfylder selve annonceteksten – og så er dit opslag klar til at blive slået op.

Dit opslag på StudiejobNordjylland.dk vil blive set af bred vifte af nordjyske studerende, herunder også studerende fra AAU og UCN.

Husk, at du også kan benytte øvrige jobportaler samt virksomhedens egne sociale medieprofiler til at formidle stillingsopslaget.

 

Se mere på studiejobNordjylland.dk 

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder,
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.