Drømmer du om at blive iværksætter i Thy? Kom godt fra start med din nye virksomhed med StartUp Club

StartUp Club Thisted er for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed og for dig, som allerede er godt på vej - men gerne vil have et par ekstra øjne på virksomhedens udvikling. Du har idéen og konceptet - vi kan bidrage med sparring og uvildig vejledning. Vores vigtigste mission er at få din iværksætterdrøm til at lykkes.

Vi tilbyder
• Iværksætter-arrangementer
• Netværksmuligheder
• Individuel vejledning
• Mulighed for rådgivning hos advokat, revisor, marketingbureau m.fl.

Iværksætterkortet til iværksættere:

Det er gratis at få sparring og vejledning hos Thy Erhvervsforum, samt deltage i vores iværksætter-arrangementer.

Sådan kommer du i gang:
At blive en del af StartUp Club Thisted begynder hos Thy Erhvervsforum. Vores iværksætterkonsulenter hjælper året rundt mange iværksættere godt fra start. Sammen gennemgår vi din forretningsplan og får sat fokus på bl.a. styrker, svagheder, muligheder og trusler. Vi sætter spot på, hvad der rører sig lige nu og hjælper dig med at sætte retning og finde løsninger.

Book iværksætterrådgivning på telefon: 97 96 30 90.

Sådan kommer du videre:
Efter vejledningsmødet hos os kan du for 500 kr. (inkl. moms) blive medlem af Startup Club Thisted og få adgang til i alt 6 timers rådgivning (to timer hos tre forskellige private rådgivere).

Ud fra dine behov vælger du de rådgivere, som kan styrke din virksomhed. Når du har betalt, får du adgang til listen med vores rådgiver-netværk, der omfatter advokater, revisorer, marketingbureauer, webspecialister m.fl.

Opfølgning:
Herefter får du mulighed for igen at mødes med din erhvervskonsulent hos Thy Erhvervsforum, hvor vi følger op på tiltag og snakker om næste skridt. Det kan for eksempel være formidling af netværk og kontakter, at deltage i vækst-iværksætterprogrammer eller et af de øvrige tilbud, som vi formidler.

Kontakt os:
Thy Erhvervsforum er til for at skabe merværdi for erhvervslivet i Thy, og vores fornemste opgave er at gøre det nemt for dig at starte, drive og udvikle virksomhed. StartUp Club Thisted er en del af StartUp Club Nordjylland, som er et fællesskab for alle nordjyske iværksættere. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.


Brug for hjælp?


Per Kristensen

Erhvervskonsulent

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.