Derfor er vi her

Thy Erhvervsforum vil skabe merværdi. Merværdi, medlemmerne kan mærke i deres virksomhed og værdi, som udvikler erhvervslivet i området, styrker Thisted Kommune og gør egnen til et godt sted at bo og et spændende sted at arbejde.

Vi vil være det naturlige førstevalg, når lokale virksomheder skal finde en aktiv medspiller og sparringspartner. Vi vil møde små og store, erfarne og nystartede virksomheder på lige vilkår. Alle skal synes, Thy Erhvervsforum er et godt selskab at være en del af. Vi er åbne, vi er opsøgende – og vi er til at stole på.

Alt sammen med ét mål for øje: At skabe større værdi for erhvervslivet i Thy.


Det vil vi

Det kan siges kort: Vi vil erhvervslivet i Thy.
Thy Erhvervsforum er en del af lokalsamfundet. Vi er med i det fællesskab, hvor man hjælper hinanden. Og vi har det overskud, der skal til for at hjælpe.

”Virksomhederne og iværksætteren skal vide, at de altid kan henvende sig og få hjælp. Uanset om det drejer sig om et konkret projekt eller den første snak om en løs ide”, siger erhvervschef Kim Bak Kristensen.
”Det der med at mødes i øjenhøjde tager vi alvorligt. Vores medlemmer er professionelle på deres felt, og vi møder dem med respekt og med vores professionalisme. Vi tilbyder et stort netværk og en viden, som kan være netop den ekstra ressource, vores medlem står og har brug for”.

”Vi mener også, vi har en pligt til at være opsøgende. Derfor tilbyder vi Thy Erhvervsforums kompetencer og netværk til det lokale erhvervsliv, til politikerne og til andre, der har indflydelse på erhvervsudviklingen i vores område. På den måde skaber vi i fællesskab med vores nære partnere de bedste rammer for erhvervslivet i Thisted Kommune”, siger Kim Bak Kristensen.


Sådan tænker vi

Medarbejderne hos Thy Erhvervsforum ser sig selv som et kompetent serviceorgan for de lokale medlemsvirksomheder. Som den ekstra ressource, der hjælper virksomhederne videre fremad i deres udvikling.
”Vi tænker og arbejder på en måde, som gør det nemt for virksomhederne at bruge os”, siger erhvervskonsulent Per Kristensen.

 

 


Brug for hjælp?


Kim Bak Kristensen

Erhvervschef

Per Kristensen

Erhvervskonsulent
Lisbeth-Web.jpg

Lisbeth Bang Nielsen

Erhvervskonsulent

Pia Lykke Møller Madsen

Souschef
ThyEF1528.jpg

Mille Hundahl

Projektkonsulent

Krista Dixen Jensen

Marketing- og administrationsmedarbejder
billede-kommer_123.png

Anne Marie Damgaard

Bogholder og Administrationsmedarbejder

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder,
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.