Om Thy Erhvervsforum


Derfor er vi her

Thy Erhvervsforum vil skabe merværdi, som medlemmerne kan mærke i deres virksomhed og værdi, som udvikler erhvervslivet i området, styrker Thisted Kommune og gør egnen til et godt sted at bo og et spændende sted at arbejde.

Vi vil være det naturlige førstevalg, når lokale virksomheder skal finde en aktiv medspiller og sparringspartner. Vi vil møde små og store, erfarne og nystartede virksomheder på lige vilkår. Vi er åbne, vi er opsøgende – og vi er til at stole på. Vi vil gerne være et godt selskab at være del af.

Alt sammen med ét mål for øje: Vi vil være med til at skabe større værdi for erhvervslivet og erhvervsdrivende i Thy.


Vi vil erhvervslivet i Thy

Thy Erhvervsforum er en del af lokalsamfundet. Vi er med i det fællesskab, hvor man hjælper hinanden. Og vi har det overskud, der skal til for at hjælpe.

”Virksomhederne og iværksætteren skal vide, at de altid kan henvende sig og få hjælp. Uanset om det drejer sig om et konkret projekt eller den første snak om en løs idé. Det der med at mødes i øjenhøjde tager vi alvorligt. Vores medlemmer er professionelle på deres felt, og vi møder dem med respekt og med vores professionalisme. Vi tilbyder et stort netværk og en viden, som kan være netop den ekstra ressource, vores medlem står og har brug for”. siger erhvervschef Mikkel Johansen.

”Vi mener også, vi har en pligt til at være opsøgende. Derfor tilbyder vi Thy Erhvervsforums kompetencer og netværk til det lokale erhvervsliv, til politikerne og til andre, der har indflydelse på erhvervsudviklingen i vores område. På den måde skaber vi i fællesskab med vores nære partnere de bedste rammer for erhvervslivet i Thisted Kommune.”, siger Mikkel Johansen.


Sådan tænker vi

Medarbejderne hos Thy Erhvervsforum ser sig selv som et kompetent serviceorgan for de lokale medlemsvirksomheder.
Som den ekstra ressource, der hjælper virksomhederne videre fremad i deres udvikling:”Vi tænker og arbejder på en måde, som gør det nemt for virksomhederne at bruge os.”, siger erhvervskonsulent Per Kristensen.


Brug for hjælp?


mikkel - NU MED FARVE.jpg

Mikkel Johansen

Erhvervschef

Per Kristensen

Erhvervskonsulent
Lisbeth-Web.jpg

Lisbeth Bang Nielsen

Erhvervskonsulent
web-ThyEF1528 1.jpg

Mille Hundahl

Projektleder og eventmanager
web-ThyEF0284.jpg

Merete Hornstrup

Servicemedarbejder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.