Vi tager ingen Corona chancer

 

Som led i den tiltagende smittespredning af Corona virus, har vi i samråd med b.la Thisted Kommune og andre medlemsforeninger i Thy besluttet, at vi i resten af 2020 ikke arrangerer og afholder større fysiske events for at minimere risikoen for smittespredning mest muligt. De officielle retningslinjer fra myndighederne giver os ganske vist mulighed for at holde arrangementer på op til 500 deltagere, men vi ønsker ikke at løbe nogen risiko, hvis vi kan undgå det – og hvor der er mange mennesker samlet vil der altid være en større risiko.

Samtidig har erfaringen med afholdelsen af virtuelle møder, webinarer osv. gjort det klart for os, at det i mange tilfælde er muligt at afholde møder og visse arrangementer online af en fin kvalitet, og hvor smitterisikoen er ikke tilstedeværende.

Vi fastholder arrangering af/deltagelse i mindre fysisk mødeforums som ikke markedsføres bredt men er for en lille lukket kreds af medlemmer – det kan f.eks. være faglige netværksgrupper, ERFRA grupper osv.

Vi forventer naturligvis at kunne lukke op for større forsamlinger igen i det nye år, når situationen forhåbentligt har ændret sig.  

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.