Vejen til udvikling er gemt i den digitaliserede verden

Thy Erhvervsforum åbner i samarbejde med UCN dørene for information om digitalisering og networking – Så I som virksomheder bliver klædt godt på til fremtiden.

Digitalisering ændrer markant samspillet mellem mennesker og IT og redefinerer fremtidens kompetencebehov. Det påvirker kulturen og alle led og niveauer i virksomheden og medfører nye processer og nye samarbejdsformer.

 Markeder ændrer sig med nye vilkår, konkurrenter, produkter og begreber. Hvordan tackler man det som leder og medarbejder i virksomheden.

Det kommer UCN act2learn med et håndgribeligt og meningsgivende et bud på, når vi d 14/3-19 sætter fokus på digital forretningsudvikling, ledelse og kultur.

Se denne video omkring arrangementet

LEDELSE I EN DIGITAL VERDEN DEN. 14 MARTS 2019 KL. 8,00 I THY HUSET,

Vi starter med morgenkaffe kl. 8,00 også går Simon Brøndum Jensen på som er udviklingskonsulent ved

UCN act2learn - Teknologi og Produktion

Kl. 9,30 til kl. 13,00  har man som virksomhed mulighed for at booke en digital sparring med udviklingskonsulenten med mulighed for optagelse til Digital Ledelseskultur.

 

NEMTILMELD: https://thyef.nemtilmeld.dk/23/

Senest tilmelding d. 12/3-2019

 

GRATIS FOR THY ERHVERVSFORUMS MEDLEMMER – IKKE MEDLEMMER 250 KR.

 

Vi har i Thy Erhvervsforum sat fokus på digitalisering, så Vejen til udvikling er gemt i den digitaliseret verden e det første af to arrangementer, næste arrangement er: Digitaliseringskonferencen https://thyef.nemtilmeld.dk/20/

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.