Det nye erhvervshus i Oticon-bygningen har sin egen profil 

Jeanette Lund Kommunikation er den første nye lejer i Thy&Co Huset, der drives i fællesskab af Thy Erhvervsforum og Dragsbæk. Jeanette Lund er tiltrukket af visionen om huset er at skabe et sted, hvor der er synergi mellem virksomheder, der har fokus på bæredygtighed og fødevarer. Erhvervschef Kim Bak Kristensen er med i styregruppen. 

Artikel Thisted Dagblad: Lone Lærke Krogh - Foto: Bertel Bolt Kommunikation

Det er nogle af de kerneværdier, der vil være bærende for det nye erhvervshus i Thisted - i den gamle Oticon-bygning, der fra 1. juli har været ejet af Dragsbæk A/S.

Thy Erhvervsforum var de første til at flytte ind, og erhvervschef Kim Bak Kristensen samt Lars Torrild, formand for Thy Erhvervsforum, udgør styregruppen sammen med direktør Christian Munk, Dragsbæk A/S og projektkoordinator Pia Lykke Madsen.

Ideen er at skabe et sted, hvor virksomheder mødes og løftes til et højere niveau i kraft af det samspil, der helt naturligt opstår, når man er under samme tag.

- Målet er at skabe en synergieffekt mellem dem, der er herude, siger Kim Bak Kristensen.

Og det er netop den gode energi, som har tiltrukket den første lejer i Thy&Co., Jeanette Lund Kommunikation.

- Det betyder meget, hvem man er sammen med. Der sker noget, når vi er i dialog om tingene, siger Jeanette Lund.

Jeanette Lund har de seneste fem år haft sin base i Videncenter Thy. Hun har arbejdet med lokal udvikling inden for fødevarer, turisme og bosætning. Hun vil gerne satse mere projektudvikling og projektledelse. Derfor ser hun muligheder i det nye fællesskab.

- Thy Erhvervsforums satsning på blandt andet Food Cluster Thy og det miljø, de vil opbygge i de nye lokaler med mange nye og forskellige virksomheder og brancher tiltaler mig.

- Jeg er overbevist om, at jeg kan udvikle mit netværk endnu mere ved at være her, siger Jeanette Lund, der også er koordinator i Regional Madkultur Thy-Mors.

Kim Bak Kristensen glæder sig over, at Jeanette Lund vil være en del af huset, og hun er allerede blevet hyret til at lave husets hjemmeside, der snart lanceres.

Jeanette Lund er langt fra den eneste, der har meldt sig interesseret i at være en del af Thy&Co.

- Inden vi har markedsført det, har vi allerede besat 20 kontorarbejdspladser, siger Kim Bak Kristensen.

Husets brugere kan være personer, der har behov for virksomhedshotel, et kontorfællesskab eller er interesseret i at være en del af et udviklende iværksættermiljø.

Men betingelsen for at få en plads i det 4500 kvadratmeter store hus er, at lejerne er med på den overordnede vision om at skabe et hus, der er baseret på bæredygtighed og fødevarer.

Huset kendetegnes ved værdier som tempo og vildskab. Der skal ikke være langt fra tanke til handling - og tilknyttet forskning skal være praksisnært.

Thy&Co.-huset skal være stedet, hvor virksomheder løftes til et højere niveau i kraft af fællesskabet.

Sparring, rådgivning og vejledning skal være en del af kulturen.

Styregruppen har allerede kontakt til Aalborg Universitet, Nordjysk Fødevareerhverv og Videncenter for Fødevareudvikling, der alle kan komme til at spille en rolle i huset.

Væksthus Nordjylland, Thisted Handels- og Industriforening samt Thisted Kommunes erhvervsafdeling vil også hver især have en form for base her.

Målet er at få 75 lejere i huset inden udgangen af 2019.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.