Thy Erhvervsforums corona beredskab

Danmark og Thy er i en helt speciel og meget usikker situation med den fortsatte spredning af Coronavirus. Danmark er nedlukket for en stor del, og det kan ikke undgås at få en voldsom effekt på vores erhvervsliv. Det har fået regeringen med bred politisk opbakning til at gennemføre en række hjælpepakker, der skal afbøde nogle af de økonomiske konsekvenser for virksomheder og lønmodtagere. Det er dog ganske svært at hjælpe alle med én pakke, og derfor er der i de seneste dage lanceret pakker, der retter sig mod forskellige brancher og målgrupper.

Du finder links til diverse hjælpepakker her på hjemmesiden, hvor vi løbende opdaterer med de nyeste initiativer og vores kommentarer til disse.

Kontakt os
Mængden af information er pt. overvældende og kan også virke uoverskuelig. Særligt hvis man er presset af hverdagen, hvor tingene ser dystre ud. 

Derfor opfordrer vi jer til at kontakte os på telefon eller mail, hvis I har spørgsmål om betydningen eller mulighederne for jeres virksomhed. 

Kontakt os her.

Vi kan også henvise til erhvervshus Nordjylland. Her står erfarne forretningsudviklere klar med sparring til alle virksomheder i Thy om de udfordringer, som pandemien skaber for rigtig mange virksomheder.

 

Venligst kontakt forretningsudvikler Bjarne Brodersen på tlf. 20 32 05 08, bbr@ehnj.dk

I Thy Erhvervsforum holder vi også tæt kontakt med Thisted Kommune og med de landsdækkende erhvervsorganisationer, for at kunne bringe den nyeste viden ud.

Har du gode ideer?
Hvis du har konkrete idéer og forslag til flere initiativer, der kunne gavne din virksomhed og din branche, så send dem endelig til os, så vi kan bringe dem videre. Det kan også være gode idéer eller forslag til, hvordan man som virksomhed kan komme bedst muligt gennem krisen, f.eks. ved at udvikle nye services, tænke ud af boksen osv.

Under vores COVID 19 guide finder du relevante links, information mv. 

Se den her 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.