Thisted, den 6. januar 2020

Thy Erhvervsforum ansætter Mikkel Johansen som ny erhvervschef

Thy Erhvervsforum har ansat Mikkel Johansen som ny erhvervschef med tiltrædelse den 15. januar 2020.
Mikkel er oprindeligt uddannet i cand.mag. i kommunikation, og har i en årrække fungeret i skiftede lederstillinger primært med ansvar indenfor salg og marketing. I de senere år har karrieren været målrettet erhvervsfremmesystemet som erhvervschef i to sønderjyske kommuner.

Mikkel Johansen er en erfaren erhvervschef, der har bevist at han kan skabe solide resultater i et område med mange paralleller til de muligheder og udfordringer, vi beskæftiger os med i Thy. Samtidigt medbringer Mikkel en række nyttige erfaringer fra det private erhvervsliv, der kan bidrage positivt i det fortsatte arbejde med eksekvering på de målsætninger Thy Erhvervsforum har sat for den fortsatte positive udvikling i vores lokalområde”, fortæller bestyrelsesformand Lars Torrild.

Den nye erhvervschef tiltræder i starten af januar måned og vil i en kort periode køre parløb med den nuværende erhvervschef Kim Bak Kristensen, og det glæder formanden at det således bliver muligt at gennemføre en smidig og grundig overdragelse af ledelsen i Thy Erhvervsforum:

Vi har det privilegie, at den afgående erhvervschef kan give stafetten videre efter veludført arbejde, og dermed give Mikkel Johansen de bedst mulige forudsætninger for at fastholde momentum i de mange aktiviteter, der er iværksat og varetages af Thy Erhvervsforum” udtaler Lars Torrild og fortsætter: ”Vi er i mødet med et særdeles kompetent kandidatfelt blevet bekræftet i, at den gode historie om Thy og udviklingen i vores lokale erhvervsliv, er blevet bemærket med stor interesse”.

Baggrund om den nye erhvervschef:

Mikkel Johansen er 45 år og er på nuværende tidspunkt bosiddende i Haderslev sammen med hustruen Mette og deres 2 børn på 5 og 10 år.

Mikkel Johansen har i perioden 2012-2018 været erhvervschef i henholdsvis Sønderborg og Tønder Kommune, og kommer senest fra en stilling som salgschef hos Abena A/S.

Da jeg fik nys om, at stillingen som erhvervschef i Thy blev ledig, var jeg ikke sen til at reagere på muligheden”, siger Mikkel Johansen og uddyber. ”Fra mine jobs som erhvervschef i det sønderjyske, kender jeg kerneopgaven ganske godt, og det motiverer mig, at kunne gøre en forskel og medvirke til vækst og udvikling for især de små og mellemstore virksomheder. Muligheden for at kunne kombinere en spændende faglig opgave i en geografi, hvor hjertet er med, har været en stor del af årsagen til, at jeg har valgt at gå ind i den spændende opgave i Thy. Jeg kommer oprindeligt fra Nordjylland, så mit hjerte banker for regionen, hvor størstedelen af min familie stadig er bosiddende. Derudover har jeg det bedste indtryk af Thy og Thisted Kommune, hele setup’et omkring Thy Erhvervsforum og selvfølgelig ikke mindst et meget dynamisk erhvervsliv, hvor potentialet er stort. Jeg hæfter mig ved mange styrkepositioner i erhvervslivet, hvor fyrtårnene bestemt er til at få øje på og rækker ud over Thy. Jeg har meget positive forventninger til samarbejdet med erhvervslivet og mine nye dygtige kolleger, så vi kan fortsætte og bygge ovenpå den stærke platform, som Thy Erhvervsforum er funderet på”, slutter Mikkel Johansen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.