Thy er atter lukket ned

 
Thisted Kommune og Thy er i stor udstrækning lukket ned til d. 3. december, og det synes vi naturligvis er dybt beklageligt og en frustrerende situation for vores erhvervsliv at være i igen - uanset hvor nødvendigt og forståeligt et tiltag det så er ift. folkesundheden.
 
Vi ved, at den aktuelle nedlukning af eks. restauranter, cafe’er, fitnesscentre mv. og de lukkede kommunegrænser for daglige pendlere og arbejdskraft udefra, vil skabe store udfordringer for mange af jer.
 
Vi er pt. i tæt dialog med en lang række nationale, regionale og lokale aktører om hvad vi kan gøre for at bistå vores erhvervsliv i en svær situation, og vi holder skarpt øje med de kommende hjælpepakker og kompensationsordninger og gør vores bedste for at være på forkant med udviklingen.
 
Vi vil gerne opfordre jer til at holde et vågent øje med vores hjemmeside for evt. nyt og kan også henvise til et overblik på erhvervsministeriets hjemmeside www.virksomhedsguiden.dk, som vi har erfaret altid er opdateret med seneste nyt omkring hjælpepakker osv.
 
I må heller ikke tøve et øjeblik med at rette henvendelse til os i Thy Erhvervsforum for vejledning i en vanskelig tid. Kan vi ikke svare, ved vi som regel, hvem der kan.
 
Kontakt venligst
 
Lisbeth Bang Nielsen på tlf 60181643 eller mail Lisbeth@thyef.dk 
 
Per Kristensen på tlf. 20661974 eller mail Per@thyef.dk
 
Mikkel Johansen på tlf. 60527046 eller mail Mikkel@thyef.dk

 

Med venlig hilsen  
Mikkel Johansen
Erhvervschef

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.