Thisted Kommune kårer for 5. år i træk kommunens sundeste virksomhed

 

Gør din arbejdsplads noget særligt for at bidrage til, at medarbejderne holder sig sunde, og er det noget der kan inspirere andre?

Arbejdspladsen har stor betydning for medarbejdernes sundhed, og derfor vil Thisted Kommunes Social- og Sundhedsudvalg hylde de arbejdspladser som gør en ekstraordinær indsats. Sundhed på arbejdspladsen kan gøres på mange forskellige måder, eksempelvis initiativer på kost-, rygning-, alkohol- eller motionsområdet eller initiativer som fremmer den mentale og sociale sundhed.

Med prisen som Thisted Kommunes sundeste virksomhed 2019 følger en stor indgraveret vandrepokal og en pengepræmie på 5.000 kr. Som noget nyt i år, vil vinderen ligeledes blive regionscase i Dansk Firmaidrætsforbunds kampagne om at kåre Danmarks Sundeste Virksomhed. Det betyder, at den vindende virksomhed vil få national omtale som det gode eksempel på, hvordan en virksomhed kan arbejde med medarbejdernes sundhed.

For at indstille arbejdspladsen skal du/I udfylde et ansøgningsskema som findes på www.thisted.dk/sundhed. Vedhæft gerne billeder, film eller andet som viser hvordan i arbejder med sundhed. Ansøgningsfristen er 13. november 2019. Skemaet skal sendes pr. mail til sundhed@thisted.dk.

For yderligere spørgsmål kontakt Nikolaj Bilgram på tlf. 27623514

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.