Thisted Kommune har opbygget et psykisk beredskab, hvor HR-afdelingen bl.a. stiller sig til rådighed for de ledere på kommunen, der i denne tid står med en kæmpe opgave, de ikke har kunnet være forberedt på og dermed måske heller ikke klædt på til. Den indledende opgave har været at ringe ud til alle lederne i kritiske funktioner. Det er blevet taget rigtig godt imod hos kommunens ledere.

Vi besluttede, at vi ville ringe til dem alle sammen, give os til kende og høre, hvad der sker ude på arbejdspladsen. Hvordan har folk det, er der nogen af dem der er sygemeldte med stress eller corona. Hvordan håndterer lederen det psykiske arbejdsmiljø, hvordan går det med driften og i det hele taget spørge ind til deres situation. Så spørger vi også meget ind til, hvordan lederen selv har det, hvordan deres tilstand er og om der noget, de har brug for fra os. Vi er bevidste om at afgrænse vores ekspertise, så vi ikke kommer til at stille os til rådighed inden for områder, som ikke ligger inden for vores kompetencer. I så fald ved vi, hvem vi kan henvise dem til’. Udtaler Christina Gamborg Holm, Teamleder HR Arbejdsmiljø.

Læs mere omkring kommunens psykiske beredskab HER

Samt læs nogle konkrete råd til at håndtere det psykiske arbejdsmiljø som HR Arbejdsmiljø på Thisted Kommune har udarbejdet HER

Kontakt Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest for at få gode råd omkring jeres psykiske arbejdsmiljø eller få konkret sparring.

Kontakt: tlf. 97 71 06 00 og mail: info@amcmv.dk

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.