Berith Holtebo bliver projektleder i 3 år

 

Målet for ”Task Force Hanstholm” er klart: Hanstholm Havn skal blive ’den førende europæiske konsumfiskerihavn’. For at nå målet ansætter de nu en projektleder, som de næste 3 år skal arbejde for at koordinere indsatsen mellem de mange forskellige aktører og projekter på Hanstholm Havn. Målet er at få skabt værdi for hele Hanstholm i forhold til investeringen i havnen – både i forhold til fiskeri, serviceerhverv på havnen, detailhandel, turisme og borgerne i Hanstholm.

 

Berith Holtebo er 52 år og har senest været projektleder på projektet ”Vi elsker Thy”, som de tre handelsstandsforeninger i Thy tog initiativ til.

Hun er uddannet cand. merc. i strategi og ledelse og har en bachelor i erhvervsøkonomi. Sammen med sin mand er hun ejer af Kram Telecom i Hurup.

 

Task Force Hanstholm er et samarbejde mellem Hanstholm Havn, Thy Erhvervsforum og Thisted Kommune med ønsket om at skabe vækst i Hanstholm på baggrund af havneudvidelsen samt afsmittende effekt på erhvervslivet i hele Thy. Styregruppen har havnens direktør Niels Clemensen som formand og består derudover af direktør Mogens Kruse Andersen fra Thisted Kommune og erhvervschef i Thy Erhvervsforum, Kim Bak Kristensen.

 

Styregruppen udtaler om valget af Berith Holtebo:

  • Vi stod til sidst med to meget stærke kandidater, og det var til sidst detaljer, som afgjorde valget. Berith har et stærkt forretningsgen og en kommerciel tilgang samt stærke projektlederkompetencer, og det var afgørende for os. Samtidig er hun kendt med de lokale relationer og er dygtig til at skabe relationer, og det er vigtigt for succes i projektet.

 

Berith Holtebo selv glæder sig meget til den nye opgave.

  • Jeg ser frem til et få et godt samarbejde med alle interessenter omkring den fortsatte udvikling af Hanstholm Havn og være med til at skabe merværdi for havnen og virksomhederne og Hanstholm. Jeg glæder mig til at være med til at skabe et team, der sikrer synergi, fremdrift og koordination, så vi når de mål, som styregruppen har sat, siger hun.

 

Niels Clemensen fra Hanstholm Havn, der er formand for Task Force Hanstholm, har store forventninger til den nye funktion som projektleder.

  • Det er vigtigt, at havneudvidelsen får betydning for hele erhvervslivet på havnen og også gavner byen. Derfor ser jeg meget frem til, at vi får en dedikeret person til at gribe de mange tiltag og sætte gang i alt det, som vi Task Force Hanstholm ønsker skal ske for at alle trækker i samme retning. Berith har den personlighed, det lokalkendskab og de kompetencer der gør, at vi hurtigt kan komme i gang, siger han.

 

Berith Holtebo får arbejdsplads på Hanstholm Havn i Thy Erhvervsforums kontor og projektstarten er 1. februar 2019, men projektlederen vi få en løbende start allerede nu, da man gerne vil i gang med projektet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.