Næsten 50 deltagere var samlet i morges, da Thy Erhvervsforum for første gang i år bød velkommen til Business Breakfast på Hotel Hanstholm.

 

- Hos Thy Erhvervsforum er vi rigtig glade for, at så mange virksomheder atter har valgt at bakke op om vores Business Breakfast og møde fysisk op igen, fortæller Elisa Dalsgaard Grauenkjær, som er konstitueret erhvervschef hos Thy Erhvervsforum.

Hun forklarer videre, at konceptet for Business Breakfast er at drøfte et aktuelt emne med repræsentanter for lokale virksomheder. Samtidig får virksomhederne mulighed for at høre nyt fra Thisted Kommune, og stille spørgsmål til både Thy Erhvervsforum og kommunen.

Temaet var denne torsdag morgen udviklingen på Hanstholm Havn, hvilket gav anledning til tre spændende indlæg og en god debat med de interesserede deltagere.

Som første oplægsholder fortalte Thisted Kommunes borgmester, Niels Jørgen Pedersen, om de visioner kommunen har for den grønne udvikling og de erhvervsmuligheder, der arbejdes med som en konsekvens af fangst, udnyttelse og lagring af CO2.

Herefter var der to indlæg omkring Hanstholm Havn. Dels fra havnedirektør Nils Skeby omkring planerne for at gøre havnen CO2 neutral og dels fra vicedirektør Søren Zohnesen og forretningsudvikler Hardy Jørgensen om blandt andet potentialet i containertransport til og fra Hanstholm Havn.

Efter det officielle program for Business Breakfast var der plads til uformel snak ved bordene, hvilket de fleste benyttede sig af, inden arrangementet sluttede.

Næste Business Breakfast bliver den 12. maj 2022.