Tæt samarbejde om fælles mål har skabt et stærkt erhvervsmiljø i Thy.

Det er en målrettet og højt prioriteret indsats fra Thisted Kommunes side, der nu også bliver belønnet med en fortjent topplacering i DI’s erhvervsklima undersøgelse. Den politiske vilje og ambition om at sætte det lokale erhvervsliv i scene som en afgørende faktor for udvikling af hele kommunen, har bidraget til en bemærkelsesværdig ændring både i vores selvopfattelse og i det billede der tegnes udadtil af Thy.

Den positive opmærksomhed om vores egn, og de gode muligheder der findes i Thy for at skabe både virksomhed og karriere, er et stort aktiv for vores lokale erhvervsliv. Derfor ser vi også i disse år en meget spændende udvikling både i de etablerede virksomheder og de mange nye iværksættere, der etablerer sig i området.

Undersøgelsen fra DI er et klap på skulderen i bestræbelserne mod vores fælles mål om at skabe en fortsat positiv udvikling i Thy, og et solidt rygstød til de mange spændende initiativer, der igangsættes for at fremme det lokale erhvervsliv.

Jeg er glad og stolt over det vigtige bidrag, der leveres fra alle i Thy Erhvervsforum, og ligeledes en stor tak til de mange medarbejdere i Thisted Kommune, der dagligt gør en stor indsats for at bistå virksomhederne.

Formand Thy Erhvervsforum, Lars Torrild 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.