Kom med, når danske og norske erhvervsfolk samles i Hirtshals for at få ny branchespecifik viden og skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak.

Vi gentager de foregående års succes og inviterer danske og norske virksomheder til vores årlige erhvervskonference Skagerrak Business Summit torsdag den 22. november 2018 kl. 8.30-22.00. I år sætter vi fokus på ”Connectivity.” Netværk er en væsentlig del af forretningslivet – både det digitale og det menneskelige, hvorfor Skagerrak Business Summit sætter fokus herpå. Vi lever i en foranderlig verden, hvor alt kan forandres hurtigt, og det er vigtigt at holde sig opdateret.

Konferencen og overfart med Color Line er gratis for deltagere fra Norge, men deltagerne afholder selv egne opholdsomkostninger. 
Color Line sponserer færgefarten til og fra konferencen. Du kan tilvælge færgefarter, når du tilmelder dig. 


Ny viden i verdensklasse
Kom og hør spændende ny viden og konkrete nyskabende projekter inden for de 3 sektorer; maritimt, energi og IKT. Programmet byder på indlæg fra nogle af de mest nyskabende og innovative virksomheder samt forskning i Danmark og Norge. Der vil således være et konkret og direkte indblik i udviklingen i sektorerne. Oplægsholderne er også tilgængelige for matchmaking delen og naturligvis networking på hele konferencen.

Matchmaking
Netværk har en afgørende betydning for samarbejdet mellem Norge og Danmark. For at understøtte networking yderligere introducerer vi i år en faciliteret matchmaking i form af 1-1 speeddatingmøde på 3 x 20 min., hvor du får mulighed for at komme i direkte kontakt med potentielle samarbejdspartnere og/eller kunder. Forud for konferencen vælger du de tre virksomheder, du ønsker at møde. 

Bliv inspireret af andres erfaringer
Formiddagen byder på oplæg fra Norsk Industri, der fortæller om mulighederne inden for den norske maritime branche. SE kommer og fortæller om, hvad digitalisering egentlig kræver af din virksomhed. Den danske og norske ambassadør er også på programmet. De fortæller om udviklingen af  handelsrelationer på tværs af Skagerrak.

Konferencens tre fokusområder

  • Maritimt
  • Energi
  • IKT

Du har mulighed for at vælge ét spor gennem hele dagen, men kan også vælge at høre én session inden for hvert område. Fælles for de tre fokusområder er, at en række eksperter deler ud af deres erfaringer, og giver indspark til fremtidsperspektiver.

Hvem henvender konferencen sig til?
Konferencen er for dig, der beskæftiger sig med samarbejdet mellem Danmark og Norge, eller for dig, der har en interesse eller ønsker at udvikle dig inden for de tre nævnte fokusområder. Konferencen har et kommercielt fokus med et klart mål om, at deltagerne udvikler nye handelsrelationer mellem Danmark og Norge.

 

Læs mere samt tilmeld dig her

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.