Det blev en nytårskur, hvor vi så tilbage på året, der gik og i endnu større grad så frem mod årene, der kommer. Temaet var bæredygtighed - borgmester Ulla Vestergaard kunne berette om de mange tiltag, der allerede er foretaget i Thy for at gøre Thy endnu grønnere.

Formand for Thy Erhvervsforums bestyrelse, Lars Torrild talte til virksomhederne omkring bæredygtige strategier, hvilket også var emnet  for nytårskurens oplægsholdere. 

Kasper Ibsen Bech, Kommunikationsdirektør hos Arla, gav os alle et indblik i, hvordan Arla er bevidste om det enorme klimaansvar, de har. Arlas 9.900 landmænd råder over et areal på størrelse med Jylland – ”with great power comes big responsibility” citerede Kasper fra Spiderman. På den baggrund har Arla en klimastrategi om at være CO2 neutrale i 2050.

Nicolaj Ellemann Iversen, Head of purpose and brand activation ved Voluntas, fulgte skarpt op på snakken omkring bæredygtighed. Han opfordrede alle til at overveje, om man ”Talker” om bæredygtighed mere end man ”Walker”.
Han snakkede om, at der skal handling bag ordene. Vi taler meget om bæredygtighed, men... "Når alt er sagt og gjort, er mere sagt end gjort".

Ifølge Nicolaj har vi ikke brug for flere bæredygtighedsstrategier, men vi har brug for strategier, der er forankret i bæredygtighed. Lederne bør belønnes for at nå bæredygtige KPI-strukturer, det vil på sigt gavne bundlinjen, forsikrede Nicolaj.

Tak for opbakningen til vores nytårskur!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.