Den store palette af opgaver kræver mere mandskab

 

I løbet af det sidste års tid har Thy Erhvervsforum igangsat en række nye initiativer og påtaget sig flere nye opgaver for at udvikle Thy. Derfor er det besluttet at ansætte en sekretariatsleder og souchef til at aflaste erhvervschefen.

Til den nye stilling har Thy Erhvervsforum hentet den 43-årige leder af UU-Thy, Birgitte Ahlman Pedersen.

Birgitte Ahlman Pedersen har været leder af UU-Thy i siden 2014 og har før det været viceforstander på KommunikationsCenter Thisted. Hun er oprindeligt læreruddannet og har taget en diplomuddannelse i ledelse.

Hun glæder sig meget til det nye job, og ser det som en naturlig videreudvikling af de erfaringer, hun allerede har.

  • Igennem mit nuværende job i UU-Thy har jeg haft et tæt samarbejde med de unge og områdets ungdomsuddannelser, og det har bl.a. vist sig, at mange af de unge ikke kender de lokale arbejdspladser, så her er et oplagt område at arbejde med. Samtidig brænder jeg for Thy og synes, det er interessant at hjælpe nye virksomheder med at skaffe medarbejdere, siger Birgitte Ahlman Pedersen.

Udover de konkrete projekter, som hun kommer til at arbejde med, skal hun være stedfortræder for erhvervschefen og sikre, at sekretariatet fungerer.

  • Jeg glæder mig meget til at arbejde med udvikling af vores skønne område og bidrage til at virksomhederne udvikler sig, siger Birgitte Ahlman Pedersen, der også bringer et stort kommunalt netværk med sig.

Erhvervschef Kim Bak Kristensen, ser frem til styrkelsen af Thy Erhvervsforum.

  • Vi har gennem det sidste år søsat en række konkrete projekter, og samtidig har vi ageret sekretariat for andre igangsatte projekter. Den nye strategi for Thy Erhvervsforum retter også sigtet mod flere opgaver og projekter i forhold til erhvervsfremme og erhvervsudvikling. Jeg har brug for at blive aflastet for nogle af de mange konkrete projekter, og få mulighed for at varetage mere strategiske opgaver. Derfor er jeg glad for, at vi kan få Birgitte Ahlman Pedersen på holdet til at være stedfortræder og påtage sig en række af de nye opgaver, siger Kim Bak Kristensen.

Birgitte Ahlman Pedersen er født og opvokset i Thisted og bor stadig i byen. Hun starter i jobbet den 1. februar 2019.

 

Yderligere oplysninger;

Birgitte Ahlman Pedersen, mobil: 20 74 55 23

Erhvervschef Kim Bak Kristensen, mobil: 61 62 18 56