Michael Vendelbo er ny handelsstandschef i Thisted Handels- og Industriforening 


Erfaren detailmand i spidsen for at udvikle detailhandlen i hele Thy

 

Det bliver den 40-årige Michael Vendelbo, der skal skabe en ny oplevelsesorienteret tilgang til hele handelslivet i Thy. Han kommer direkte fra en lignende stilling i Lemvig, hvor han de sidste seks år har været event- og handelschef. Michael Vendelbo er detailuddannet og har suppleret med uddannelsen som eventmanager. Han fortæller, at opgaven i Thy ligner det, han har gennemført i Lemvig.

  • I Lemvig-Thyborøn var situationen den samme, som i Thy nu, hvor man ønskede at etablere en ny samlet organisation for handelslivet. Jeg var med til at etablere en organisation i Lemvig-Thyborøn, som kunne løfte udfordringen. Vi fik stor opbakning til den nye organisation og vores ideer, så det har været fantastisk at arbejde med. Opgaven med etablering af Thy Detailforum ligner det - og det ser jeg kæmpe muligheder i for hele Thy, siger Michael Vendelbo.

I Lemvig har han både arbejdet strategisk og som projektleder, og han forventer at få brug for alle erfaringerne i det nye job.

Han er imponeret af Thys turistbrand, og målet med hans ansættelse er at få fokus på handlen, så det kan komme på højde med turismen.

  • Der er mange tegn på, at kunderne hellere vil den fysiske butik end nethandlen og vi ved, at turisterne søger oplevelserne. Derfor skal vi give turisterne bedre oplevelser og gode muligheder for at bruge flere penge, siger Michael Vendelbo.

 

Han starter i stillingen 1. februar 2019, men er allerede i tæt dialog med THI og Thy Detailforum.

Ansættelsen sker i Thisted Handelsstands- og Industriforening (THI), hvor han skal bruge halvdelen af tiden – og resten af tiden lægges i det fælles samarbejde i den nye organisation Thy Detailforum, som stiftes snarest muligt.

 

Palle Jensen, formand for Thy Detailforum, siger:

  • Vi glæder os meget til, at Michael Vendelbo kommer med al sin erfaring fra Lemvig-Thyborøn, og vi ser frem til, at han kan hjælpe os til et nyt niveau i Thy. Med vores nye strategi om Thy Detailforum, så styrker vi samarbejdet mellem de tre handelsstands-foreninger i Hurup, Hanstholm og Thisted, og det betyder, at vi kommer til at stå stærkere og rent faktisk har en mulighed for at udvikle og fastholde detailhandlen i vores område.

Palle Jensen håber, at alle i detailhandlen vil være med til at løfte udfordringen, tage ansvaret på sig og vil bakke op om de nye tiltag, som vil komme.

 

Michael Vendelbo bor i øjeblikket i Holstebro, og er på vej til at bosætte sig i Thy. Han får kontor i Thy & Co Huset og bliver præsenteret på Thy Erhvervsforums nytårskur 4. januar og til generalforsamlingen i Thisted Handelsstands- og Industriforening (THI) den 19. februar. 

 

 

Yderligere oplysninger:

Henrik Tinggaard, formand for THI, telefon: 96 17 25 87 

Palle Jensen, formand for Thy Detailforum, telefon: 96 88 50 00

Michael Vendelbo, ny handelsstandschef, telefon: 20 41 49 52

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.