Medansvar for lokalsamfundet er en del af vores DNA

Thisted forsikring blev stiftet i 1853, og er dermed en af de ældste virksomheder i Thy. De har i mange år været partnermedlem hos Thy Erhvervsforum, hvor vi har samarbejdet på flere områder.

Vi har snakket med Katrine Dahl Clement, HR- og kommunikationschef ved Thisted Forsikring om dette samarbejde.

Hvordan har I samarbejdet med Thy Erhvervsforum?

Det at tage medansvar for lokalsamfundet er en del af vores DNA i Thisted Forsikring. Vi synes at vi som lokal virksomhed har pligt til at gøre hvad vi kan for at sikre fremtiden for vores lokalområde ved at arbejde for at Thy er et godt sted at bo og arbejde. Med et stærkt samarbejde mellem de lokale virksomheder kan vi gøre det endnu bedre. Ikke mindst derfor er vi glade for vores partnermedlemskab af Thy Erhvervsforum.

Konkret i Thisted Forsikring ønsker vi at være med til at skabe gode uddannelsesmuligheder og sikre at unge mennesker får øjnene op for at man kan have en rigtig god karriere OG et godt liv i Thy. Derfor er vi rigtig glade for konceptet Fra bybo til thybo som vi her i 2020 benytter os af for tredje gang. Vi tilbyder unge universitetsstuderende en praktikplads i selskabet, og Fra bybo til thybo hjælper de unge med at få det sidste ekstra som gør det muligt at komme til Thy i en periode, nemlig en bolig, en delebil og et rigtig godt socialt fællesskab.

Personligt er jeg også glad for at deltage i Business Breakfast når jeg kan finde tid til det. Jeg kom selv til Thy for fire år siden og kendte ikke et øje på forhånd. Der er altid spændende temaer på programmet og en god og uformel stemning. Og så kommer der virkelig mange! Det er jo umuligt at lære alle at kende, men for mig har det en kolossal værdi at møde folk og få sat ansigt på mange af de lokale virksomheder. Jeg sætter også pris på de gode samtaler man har om det emne som er sat på dagsordenen.

Hvad har samarbejdet betydet for jer?

Først og fremmest muligheden for at tiltrække dygtige unge mennesker som ellers ville have svært ved at komme til Thy i en praktikperiode på tre-fire måneder. Vi har haft nogle superdygtige, engagerede praktikanter som har bidraget til virksomheden med ny viden, begejstring og gode idéer. Faktisk er begge vores tidligere praktikanter blevet vildt begejstrede for Thy og vil gerne slå sig ned her i fremtiden. Og det er jo netop det vi gerne vil opnå! Her til efteråret tager vi to praktikanter ind under ordningen, og det glæder vi os meget til.

Hvad er jeres bedste tip til andre der står i en lignende situation?

Engager jer i lokalområdet og brug de muligheder som Thy Erhvervsforum stiller til rådighed. Det er faktisk ikke mere kompliceret end det.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.