Månedens profil

Månedens profil hos Thy Erhvervsforum er en lokal virksomhed, der tilbyder en service eller et produkt, som skiller sig ud fra mængden. Virksomheden bidrager til, at erhvervslivet i Thy fremstår med en bred vifte af kompetencer, færdigheder og kvaliteter.

Denne månedens profil er Chokolenten v/ Alice Bisgaard, Bytorvet 30, 7730 Hanstholm


Hvem er I

Chokolenten blev stiftet af Alice Bisgaard i 2017.
Alice Bisgaard er uddannet købmand, og er en erfaren iværksætter og virksomhedsejer. For bare at nævne nogle ting, hun har været med til at starte, er Thya, Café Cocio i Thisted, Chokoladekurven i Thisted, Chokolenten i Hanstholm. Derudover har hun netop også lanceret et nyt produkt, Thyreen, som er sæber mm. i genbrugsemballager lavet af plastikrester fra havet.

I dag har hendes virksomhed Chokolenten 6 medarbejdere, og som hun siger, hver dag yder en fantastisk indsat, hjælper hinanden og får det hele til at køre i forretningen i Hanstholm.


Den skæve vinkel

”Når vi tænker en ny tanke, springer vi ud i det, også selvom det giver kriller i maven. Noget går godt og andet ryger i skrællespanden – men vi griber altid chancen. Sidste nye produkt er ”Fluuf”, en skumfidus med flydende karamel og chokoladeovertræk, som allerede nu bliver forhandlet 14 steder.

Hvad kan I, som vi ikke ved:
”Vi har lige udviklet serien Thyreen, der består af sæber produceret i Danmark og som er i plastikflasker lavet af 50 % genbrugsplast, der er lavet af fiskenet fra havet.
Ideen stammer fra min barndom i Hanstholm, hvor jeg med min far som fisker, så hvor meget spøgelsesgarn der hver dag blev indsamlet på havnene. Efterfølgende kom tanken om hvordan det kunne udnyttes/genbruges. Genbrugsflaskerne er produceret i samarbejde med Oseanet og når du køber Thyreen er du med til at spare 45% på CO2 forbruget og bidrager til et bedre miljø. ”

”Derudover elsker jeg at lave ting hvor Thy er inddraget, det giver vores egn reklame, sammen med at det viser at vi er stolte af hvor vi kommer fra…”


Hvad er dit motto

”Altid se fremad og se muligheder”

Hvad er en god dag

En god dag er, når jeg ved min familie trives og har det godt. Samt når en kunde kommer og fortæller, at det vi laver, er godt og at de har set det i flere byer.