Månedens profil

Månedens profil hos Thy Erhvervsforum er en lokal virksomhed, der tilbyder en service eller et produkt, som skiller sig ud fra mængden. Virksomheden bidrager til, at erhvervslivet i Thy fremstår med en bred vifte af kompetencer, færdigheder og kvaliteter.

Vores første månedens profil er Michael Larsen, ML Møbelpolster, Mejerivej 6, 7760 Hurup.

Hvem er I?

Michael Larsen startede ML Møbelpolster i 2013. Oprindeligt startede Michael fra hjemmeadressen i Hurup, men det blev hurtigt for småt, så derfor flyttede han virksomheden til det gamle Patina Møbler – også beliggende i Hurup. Her har han i alt 1200 kvm fordelt på produktion, systue, lager mv. Patina var kendt for at producere fyrretræsmøbler til boligindretning, men oprindeligt var bygningen et mejeri, som hed Mejeriet A/M Frem.

Michael Larsen og hans 5 medarbejdere skal derfor sikre deres vogne, så de ikke ruller mod de gamle riste. En charmerende detalje, som fortæller en historie fra en svunden tid.  

Michael har mere end 30 års erfaring inden for møbelpolstring. Han har 22 års erfaring fra Hurup Møbelfabrik, hvor han først startede som elev og senere blev både produktudvikler og produktionschef.  

I dag producerer og sælger ML Møbelpolster både til private og erhverv, og laver alt lige fra hjælpemidler til sofaer, og er især stærke i forhold til specialproduktion. Her er Michael´s viden og erfaring essentiel for at få tingene til at fungere, også i forhold til funktionalitet.

Den skæve vinkel

Michael Larsen tænker baglæns -  

Når Michael går i gang med en bestilling på f.eks. et møbel, så tager han udgangspunkt i det færdige resultat. Derefter finder han ud af, hvordan dette resultat fremkommer ved at tænke baglæns og dermed starte med det inderste. Han tænker derfor hele processen igennem, inden han starter. En af Michael´s mange styrker er nemlig også, at han kan lave alt – lige fra inderst til yderst.

Hvad er dit motto

”You name it – We make it”

Hvad er en god dag

For Michael er en god dag fyldt med alsidighed. Der skal gerne være mange forskellige opgaver.

ML Møbelpolster laver alt lige fra nødvendige produkter til luksusprodukter. Michael har f.eks. til en fiskekutter betrukket en sofa med skind. På billedet ses sofaen, hvor der er blevet brugt det meste af skind fra 26 køer for at kunne betrække den.   

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.