Lokalt kontorfællesskab med på trenden:

Tilbyder satellitkontorer og 10-turskort


Thy & Co. Kontorfællesskabet i Thisted tilbyder virksomheder forskellige muligheder for leje af kontorpladser. Det er blandt andre Aalborg-virksomheden Asgaard Recruitment glade for, da de med et satellitkontor i Thisted kommer tættere på deres kunder i området.

 

Coronapandemien tvang for alvor virksomheder til at tænke i nye løsninger i forhold til arbejdspladser, hvor hjemmearbejde og digitale møder blev hverdagen for mange.


Det har sat ekstra blus under en voksende trend, hvor medarbejdere efterspørger fleksible arbejdspladser – f.eks. med mulighed for hjemmekontor eller etablering af satellitkontorer andre steder i landet, end hvor virksomheden er placeret. F.eks. viser en ny undersøgelse blandt DI’s medlemmer, at otte ud af 10 virksomheder har skruet op for mere hjemmearbejde efter Covid-19.

Det er en tendens, som Thy & Co. Kontorfællesskabet i Thisted gerne vil imødekomme. Derfor tilbyder de, at virksomheder kan etablere satellit-kontorpladser eller købe 10-turskort til deres kontorfællesskab.

- Det er vigtigt for os at være fleksible og tilbyde virksomheder og selvstændige de løsninger, de har brug for. Hos os kan en virksomhed komme ind ad døren og leje en kontorplads og dermed på under en time etablere en afdeling i Thisted. Det er både en effektiv og fleksibel måde at udvide sin forretning på og som ikke kræver store investeringer. Samtidigt er det en unik mulighed for lynhurtigt at få adgang til et stærkt netværk her i huset, og derigennem også få et lokalkendskab, siger Lisbeth Bang Nielsen, der er erhvervschef hos Thy Erhvervsforum, der driver Thy & Co. Kontorfællesskabet i Thisted.

- Det er også muligt at købe et 10-turskort til et skrivebord i kontorfællesskabet. Det kan være en god mulighed for medarbejdere eller selvstændige, der arbejder hjemme, men også gerne vil ud at være en del af et fællesskab og netværk, siger hun.

Rekrutteringsfirma er glade for satellitkontor i Thisted
Rekrutteringsfirmaet Asgaard Recruitment, der rekrutterer for kunder i hele Danmark og specielt i Nordjylland, er glade for at have et satellitkontor i Thisted, hvor deres medarbejdere kan arbejde fra, holde møder mm., så de på den måde er til stede og til rådighed for deres kunder i området:

- Det betyder meget for os at have en afdeling og et netværk i Thy. På den måde er vi tæt på vores kunder i området og kan følge med i, hvad der sker lokalt. Vi benytter os f.eks. meget af de mødelokaler, der er i Thy og Co., da det inden for vores branche ofte er godt at kunne holde møder på “neutral” grund, siger Jens Nicolaj Maagaard, der er medejer hos Asgaard Recruitment og firmaets lokale mand i Thy-Mors området.

Men ifølge Jens Nicolaj Maagaard handler det ikke kun om forretning:

- Det er blevet mere end bare forretning. Jeg kan li’ at komme her og kender efterhånden folk i huset godt, så det er dejligt at møde ind her, når jeg skal arbejde i området. Faktisk har vi også fundet samarbejdspartnere her og har f.eks. et godt samarbejde med kommunikationsfirmaet Toft & Hove Kommunikation, som sidder i kontorfællesskabet, siger han.


Er man interesseret i en kontorplads i Thy & Co. Kontorfællesskabet, kan man læse mere på www.thyogco.dk eller ringe på tlf. 97 96 30 90