Konstituering af bestyrelsen i Thy Erhvervsforum
 

Den nyvalgte bestyrelse i Thy Erhvervsforum har nu haft sit første bestyrelsesmøde, og haft mulighed for at konstituere sig. 

Formand Lars Torrild og næstformand Troels Ifversen, har begge valgt at trække sig, efter 9 år på posten. Både Lars og Troels har ydet en kæmpe indsat i årenes løb, både i forhold til opstarten af Thy Erhvervsforum samt i forhold til foreningens arbejde igennem årene.  Bestyrelsen sender Lars og Troels en kæmpe tak, og er glade for, at de fortsætter som medlemmer af bestyrelsen. 

Stafetten er nu givet videre, og den nye formand for Thy Erhvervsforum er Elisa Grauenkjær. Elisa har været en del af bestyrelsen i 5 år. Posten som næstformand, er givet videre til Jonas Houkjær Bech, der er nyvalgt til bestyrelsen.

Elisa Grauenkjær


Født/bopæl: Født i Holstebro, bor i dag i Thy.
Uddannelse: Mediegrafiker
Nuværende stilling: Direktør i Vizuall

Frivilligt arbejde: Sidder pt. i Thy Erhvervsforums bestyrelse. Men ud over det er jeg engageret i vores lokalegn på flere områder. Både assisterer jeg Tilsted Beboerforening med forefaldende arbejde, beboerblad og andre små projekter. Desuden engagerer jeg mig også i de netværk jeg sidder i, hvor jeg bl.a. har været alt for Local President i JCI Thy, og pt. sidder jeg som formand for vores mødekomité i JCI Thy. Af andet frivilligt arbejde kan nævnes, at jeg har siddet med i fokusgruppe vedr. byfornyelse her i Thisted.

Hvad vil du gerne bidrage med til erhvervslivet i Thy: I Thy Erhvervsforums bestyrelse har jeg fokus på iværksætteri, ejerledede virksomheder og ikke mindst netværk/samarbejder. Jeg er selv både ejerleder og iværksætter og byder ind med udgangspunkt i mine egne erfaringer. Som ejerleder har jeg selv oplevet, hvor stor gavn jeg har haft af vores stærke netværksgen heroppe i Thy, og jeg ser, hvordan tværfaglige samarbejder er med til at løfte vores egn som helhed. Derfor er det særligt her, jeg lægger mit krudt i bestyrelsen. Fx jeg har igennem et stykke tid haft mentorprogrammet på ønskelisten i bestyrelsen. Det er nu skudt i gang, og jeg glæder mig til at bakke op om dette projekt, så det kan indfri vores alles forventninger. 
Jeg er stor fortaler for netværk og relationsarbejde – et godt og solidt netværk kan være altafgørende for nye muligheder, som flere af os nok har oplevet her i corona-tiden. Det ønsker jeg bliver en endnu større del af Thy Erhvervsforums DNA, så vi medlemmer i endnu højere grad får gavn af hinanden.

Lidt om dig selv: Privat er jeg mor til 3 og gift med Jesper, som er seniorkonsulent i netIP. Jeg elsker at mødes med gode venner over et brætspil og hygge. 
 

Jonas Houkjær Bech


Født/bopæl: Bindslev/Skjoldborg 
Uddannelse: Cand. jur. og HA. Jur.
Nuværende stilling: Advokat (L) og partner hos Advodan Thisted P/S 

Frivilligt arbejde: Bestyrelsesmedlem hos Thy Erhvervsinvest, og DSI Andromeda 

Hvad vil du gerne bidrage med til erhvervslivet i Thy:  Jeg vil arbejde for at sikre, at Thy Erhvervsforum via sit virke har fokus på, 
1) at skabe blivende værdi for erhvervslivet i Thy og 
2) at Thy Erhvervsforums arbejde skaber værdi for dets medlemsvirksomheder.
Thy Erhvervsforum skal med andre ord arbejde målrettet for erhvervsfremme i Thy, og ikke andet.    

Lidt om dig selv: Som anført ovenfor er jeg advokat og partner hos Advodan Thisted P/S, hvor jeg primært arbejder med rådgivning af vores lokal erhvervsliv, hvorfor jeg har en bred berøringsflade til såvel store som små virksomheder i hele Thy. Udover mit professionelle virke, så er jeg 40 år, bor i Skjoldborg sammen med Anni og vores to børn.