Efter 2 år på posten har Kim Bak Kristensen meddelt bestyrelsen, at han i nærmeste fremtid ønsker at fratræde sin stilling som erhvervschef i Thy Erhvervsforum af helbredsmæssige årsager.

Erhvervschefen må erkende, at helbredet ikke har det super godt med at bruge mange timer i bilen hver dag. ”Det har været 2 rigtig spænende og udfordrende år i Thy og det har været en stor fornøjelse at være en del af erhvervslivet og erhvervsudviklingen i Thy og det er med beklagelse, at jeg takker af på dette tidspunkt. Jeg har fået muligheden for at vende tilbage til mit tidligere job som direktør i Dansk Industri og Skadeservice og det har jeg takket ja til ”.

Erhvervschefen har aftalt at fortsætte i jobbet og være med i at skifte stafetten over til en ny erhvervschef. Processen med at finde en ny erhvervschef er igangsat og vil stillingen vil blive opslået indenfor de nærmeste dage med henblik på hurtigst mulig tiltrædelse

Bestyrelsesformand Lars Torrild, Thy Erhvervsforum, beklager at der nu skal ske et chefskifte:

”Kim Bak har i de to år han har virket i jobbet leveret en bemærkelsesværdig indsats for at løfte den store ambition, vi for 2 år siden satte fra bestyrelsen om at flytte Thy Erhvervsforum til et nyt niveau. Han har evnet at omsætte de mange visioner og tanker til handlinger, og har eksekveret på fornemste vis på alle niveauer og i et formidabelt samarbejde med alle vores medlemmer og samarbejdspartnere” udtaler Lars Torrild og fortsætter:

”Det er ikke mindst Kim’s fortjeneste, at den stafet han giver videre, bliver afleveret i høj fart og med et erhvervsråd, der ligger helt fremme i feltet. Vi havde fra bestyrelsens side meget gerne set Kim løbe mange flere omgange, men har stor respekt for, at han tager konsekvens af de signaler kroppen giver, og må nu blot glæde os over, at hans afløser modtager de bedst mulige forudsætninger for at tage de næste udviklingsskridt for Thy Erhvervsforum.”

Thisted Kommune har i de senere år foretaget en markant satsning på lokal erhvervsudvikling, herunder ikke mindst en udbygning af samarbejdet med Thy Erhvervsforum. Teamet i Thy Huset på i alt 10 medarbejdere arbejder sammen med den kommunale erhvervsafdeling og de mange andre erhvervsaktører på at fastholde positionen som en af Danmarks mest bedste erhvervskommuner.

Bestyrelsesformanden forventer derfor også stor interesse for stillingen som erhvervschef:

”Det er en stor og meget spændende opgave der skal løftes af den kommende erhvervschef. Der er skabt et stærkt fundament for lokal erhvervsudvikling - f.eks. med etablering af Food Cluster Thy og aktiviteterne i forbindelse med havneudvidelsen i Hanstholm. Mange andre områder i det lokale erhvervsliv er også i positiv udvikling for øjeblikket, og de gode historier, der kan fortælles om Thy i disse år, gør jobbet som erhvervschef både attraktivt og udfordrende og med stor mulighed for at sætte både præg og retning på den lokale erhvervsudvikling i Thy” slutter Lars Torrild

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.