Iværksætterlegatet KICKSTART uddeles årligt til danske iværksættere og nyopstartede virksomheder

Kort om legatet

Den 1. januar hvert år uddeles Iværksætterlegatet KICKSTART som støtte til danske iværksættere. Legatet kan benyttes som støtte til igangværende danske selskaber, der er stiftet maksimalt 12 måneder før ansøgningsdatoen.

Formål

På skift-a-kasse.dk rådgiver og informerer de om især a-kasser og dagpenge, men som en del af det danske samfund, ønsker de at færrest mulige skal ende i en situation, hvor de er nødsaget til at modtage dagpenge. Derfor er deres bidrag til at mindske antallet af dagpengemodtagere, et Iværksætterlegat kaldet KICKSTART. 

De støtter  nyopstartede virksomheder og iværksættere med 10.000 kroner hvert år den 1. januar. Selvskaber må maksimalt være skiftet 12 måneder før ansøgningsdatoen, da de ønsker at målrette deres støtte mod helt nye virksomheder.

Studerende som iværksættere
Blandt de danske studerende findes mange kloge, dygtige og kreative hoveder. Det ligger derfor dem særligt på sinde, at yde støtte til studerende, som ønsker at kickstarte virksomhed ved siden af studiet. For en studerende på SU, kan det være svært at rejse kapital til at starte en virksomhed. Iværksætterlegatet KICKSTART kan derfor være det hjælp, den studerende har brug for, for at kunne komme igang med sin virksomhed.

Hvem kan ansøge?

Iværksætterlegatet KICKSTART kan ansøges af:

  • Virksomhedsejere (af igangværende selskaber stiftet inden for maksimalt 12 måneder)

Bemærk: Ansøgere skal være danske statsborgere med fast bopæl i Danmark og virksomheden skal have dansk CVR-nummer.

Legatbeløb

Hvert år den 1. januar uddeles kr. 10.000,00.

Ansøgningsperiode og -frist

Ansøgningsperiode: den 1. januar – 1. december hvert år.
Ansøgningsfrist: den 1. december kl. 12.00.
Ansøgninger modtaget uden for ansøgningsperioden vil ikke komme i betragtning. Alle ansøgere modtager svar den 20. december.

Se mere samt ansøg her

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.