Flere og flere vælger Thy og Co. kontorfællesskab

Det summer af liv i de gamle Oticon-bygninger i Tilsted. Et af stederne er i Thy og Co. kontorfællesskabet, hvor man har budt velkommen til mange nye virksomheder.

For blot få år siden, var der ikke meget liv at finde i Oticon-bygningerne, da fabrikken i Tilsted blev lukket. Det er vendt. I Thy Huset, som det hedder nu, holder efterhånden mange små og mellemstore virksomheder til.

I en fløj af bygningerne driver Thy Erhvervsforum kontorfællesskabet Thy og Co., hvor iværksættere, selvstændige, små virksomheder og studerende kan leje kontorpladser og blive en del af fællesskabet.  

- Vi mærker en stor interesse i kontorfællesskabet. Alene siden sommer har vi budt velkommen til seks nye lejere, fortæller erhvervschef ved Thy Erhvervsforum Mikkel Johansen. Ifølge ham går den øgede interesse også hånd i hånd med den positive erhvervsudvikling, der er i Thisted Kommune.

- Når der er god stemning omkring erhvervslivet i kommunen, giver det flere lyst til at springe ud i livet som selvstændig. Her i Thy og Co. kommer man til at sidde skulder om skulder med Thy Erhvervsforum, kommunens erhvervsafdeling og mange andre virksomheder, som er klar til at hjælpe. Det giver en tryghed for nystartede virksomheder, men også til de etablerede virksomheder, som har en plads her.

Ikke bare en kontorplads

Formålet med kontorfællesskabet er at give selvstændige og små- og nystartede virksomheder muligheden for at blive en del af et fællesskab, hvor sparring og rådgivning er i centrum.

- Det unikke ved at have en kontorplads i Thy og co. kontorfællesskabet er, at man naturligt bliver en del af et fællesskab og netværk, hvor man sparrer med hinanden - også selvom man arbejder inden for forskellige brancher. Desuden har lejerne let adgang til rådgivning hos vores erhvervskonsulenter, som de sidder side om side med, siger erhvervschefen.

 

Ny ansat til at drive kontorfællesskabet

Thy Erhvervsforum har netop ansat en Community manager, som skal stå for driften og udviklingen af kontorfælleskabet fremover.

- Jeg glæder mig til at gøre det endnu bedre at være lejer i Thy og Co. kontorfællesskabet. Jeg har flere spændende idéer på tegnebrættet. Hvis man har interesse i en kontorplads, så er det mig, man fremadrettet skal tage kontakt til, siger Maja Hilding Sanchez Cruz, der 1. november startede hos Thy Erhvervsforum. 

 

Nogen at sige ”godmorgen” til

En af de nye lejere i kontorfællesskabet er Dorte Toft Pedersen, som driver sin nystartede virksomhed Dorte Toft Kommunikation, hvor hun hjælper virksomheder med tekst- og kommunikationsopgaver.

- Efter jeg har fået en plads her, har jeg i den grad fået gang i min forretning. Det er vildt, så hurtigt man bliver en del af et netværk herude, hvor man går op i at hjælpe hinanden. Og som solo-selvstændig, er det bare enormt rart at møde ind på arbejde og have nogle at sige ”godmorgen” og ”vi ses” til hver dag.

Også Anne Søndergaard fra software-virksomheden Tia Technology, er glad for sin kontorplads i huset.

- Min arbejdsplads og arbejdsgiver ligger langt fra Thy, så alternativet ville være, at jeg skulle arbejde hjemmefra. I kontorfællesskabet får jeg gode faciliteter, kantineordning og nye personlige relationer. Der er styr på tingene omkring mig, så jeg bare kan møde op og arbejde. Det giver langt mere end at sidde hjemme.

 

I Thy og Co. kontorfællesskabet er det er både muligt at leje en fast kontorplads, en dagsplads eller få en gratis plads som studerende. Alt sammen noget, man kan læse mere om på www.thyogco.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.