Kursuscentret.nu klar med online-kurser
 
Siden Covid19-smittefaren lukkede landets uddannelsesinstitutioner, har Kursuscentret.nu, på EUC Nordvest, arbejdet intenst på etableringen af online-forløb for afdelingens mange kursister. I dag lanceres de første forløb, og i den kommende tid vil der løbende blive tilføjet flere, i takt med at de enkelte kurser bliver klar.
 
Covid19 har vendt op og ned på alles hverdag. Følelsen af, at Danmark er gået i stå, kan indimellem godt få overtaget. Men det er Danmark ikke. Og det er Kursuscentret.nu heller ikke. Siden statsministeren for en lille uges tid siden meddelte, at landets uddannelsesinstitutioner lukkede, har kursuscentret arbejdet på højtryk for at sikre, at der fortsat er muligheder for efteruddannelse for lokale virksomheder og kursister.
 
- Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at bidrage til at holde hjulene i gang, og derfor har vi også arbejdet meget målrettet på at få alt, hvad vi overhovedet kan få til at fungere som online-forløb, til at køre. Allerede i dag bliver vi klar med de første online-forløb, og i den kommende tid vil flere forløb støde til, i takt med at vi får dem klar, lyder det fra uddannelseschef Mona Søe fra Kursuscentret.nu.
 
Almene og kundetilpassede løsninger I første omgang har det været IT-kurser og akademifag, der har stået højst på prioriteringslisten, og her er kursuscentret i dag klar til at lancere de første forløb. Således kan man allerede fra onsdag d. 17. marts tilmelde sig online-kurser i regneark, Word og PowerPoint samt akademifagene ’Kommunikation i praksis’, ’Coaching og konflikthåndtering’ samt ’Ledelse i praksis’. 
 
- Der kommer løbende nye kurser til, så vi opfordrer til, at man følger vores facebookside, ’Kursuscentret.nu’, hvor vi vil offentliggøre alle nye kurser. Og ellers kan man gå ind på vores hjemmeside, www.kursuscentret.nu og få det fuldstændige overblik over tilgængelige online-forløb, fortæller Mona Søe.  
 
Netop i en tid, hvor aktiviteten i mange virksomheder kører på lavblus, kan det være oplagt at få taget hul på eventuelle efteruddannelsesbehov, som måske har stået lavere på prioriteringslisten i travle perioder. 
 
- Vi ved, at der er mange virksomheder, som har savnet tid til efteruddannelse og opkvalificering af medarbejderstaben, så selvom det er under trælse omstændigheder, så kan det for mange virksomheder være en fornuftig måde at udnytte stilstanden på. Derfor vil jeg også opfordre virksomhederne til at kontakte vores konsulenter, hvis de har specifikke behov, som ikke lige er repræsenteret i de online-forløb, vi lægger op på hjemmesiden. Det kan sagtens være, at vi har mulighed for at sammensætte et skræddersyet online-forløb, tilpasset den enkelte virksomhed. Så har man spørgsmål eller forespørgsler, er man meget velkommen til at kontakte os på telefon 99 19 19 19, slutter Mona Søe.
 
 
For yderligere information, kontakt venligst:  Uddannelseschef Mona Søe på telefon 61 26 12 25.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.