Thy For Ukraine er titlen på et samarbejde mellem en lang række aktører i hele Thy og Røde Kors.

Det er søsat, fordi vi alle oplever, at der er rigtig mange, der gerne vil hjælpe, og vi tror på, at hvis vi går sammen om at gøre det, så står vi stærkere.

Derfor har vi også brug for dine ideer og dit netværk.

Thy For Ukraine skal gøre det nemt og overskueligt for både erhvervsliv, private, foreninger. skoler mv. at lave initiativer og indsatser, der samler penge ind til ofrene for krigen i Ukraine.

På hjemmesiden www.thyforukraine.dk kan alle oprette initiativer, der har til formål at samle penge ind. På den måde kan vi lade os inspirere af alle de gode ting, der bliver gjort i Thy, og vi kan hjælpe hinanden med at skabe opmærksomhed omkring det.

Der kan være tale om alt lige fra støttekoncerter, markeder og andre events, til salg af produkter fra brands eller salg af hjemmebag og perleplader eller sponsorløb. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Både små og store beløb gør en forskel og det handler om, hvad du kan gøre i din by, i din virksomhed, i din forening eller med dine venner og familie.

Alle penge, der bliver samlet ind gennem Thy For Ukraine, går til Røde Kors’ arbejde med at sikre nødhjælp her og nu i og omkring Ukraine. Ved at bruge enten MobilePay nummer 158960, SMS THY til 1290 eller kontonummer, som vi har fået stillet til rådighed af Røde Kors, kan vi løbende følge, hvor meget Thy samler ind.

Du kan læse mere om projektet, samarbejdspartnerne og Røde Kors’ arbejde på www.thyforukraine.dk og følge Thy For Ukraine på Facebook, Instagram og LinkedIN, hvor mange af de gode tiltag i Thy bliver delt og promoveret.

Er du nysgerrig på projektet, vil du drøfte en ide eller har du spørgsmål, så skriv til kontakt@thyforukraine.dk.

Sammen står vi stærkere.
Thy For Ukraine