Digitaliseringsforløb i Thy


Mulighederne med digitalisering er mange, men det kan ofte være svært at vurdere hvor man skal starte, hvem der skal inddrages og hvad det kræver af ressourcer. Mulighederne spænder fra de helt simple løsninger, til de mere tunge – begge dele kan resultere i bedre overblik,
besparelser, optimerede processer og vækst. Lav en plan for jeres virksomhed på dette forløb. Forløbet er sammensat af en blanding af input og diskussion om digitaliseringsløsninger, netværk med andre virksomheder, der ligesom jer vil digitalisere processer, samt 1:1 sparring hjemme i egen virksomhed.

Med jer får I et overblik, over hvilke muligheder der er for jer, når det kommer til digitalisering af jeres processer i virksomheden – og rent faktisk skabe en forståelig og konkret digitaliseringsplan, med nogle klare mål og håndgribelige løsninger?

Tilmeld en leder og en medarbejder fra jeres virksomhed til digitaliseringsforløbet i Thy.
Undervejs på forløbet skaber I selv en konkret plan for hvordan I vil implementere nogle digitale løsninger, så I ikke sakker bagud i forhold til konkurrenterne og udviklingen.

Næste forløb starter op i april 2019 i Thy!
Ønsker du at vide mere om forløbet, kan du uforpligtende kontakte Thy
Erhvervsforum: +45 97 96 30 90 eller projektleder Simon Brøndum: + 45 72 69 17 04

Se mere her 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.