De fleste iværksætter og ejerledere i dagens Danmark vil helt sikkert kunne nikke genkendelse til vigtigheden i at være på forkant med emner som salg, pension, investeringer, kommunikation mv.

En viden der kan være med til at du når dit mål, som iværksætter eller at din virksomhed opnår mere succes.

Derfor har Thy Erhvervsforum netop udviklet 12 tema arrangementer som er GRATIS for medlemmer, og vil blive afholdt over 12 aftener a 2 ½ time gennem 2018.

Der er inviteret spændende oplægsholdere til hver aften, både lokale forretningsfolk men også udefrakommende fagfolk. De kommer med ny inspirerende viden som er både nødvendig og værdifuld for både iværksættere og ejerledere.

Det første skridt tager Thy Erhvervsforum allerede på i morgen onsdag den 18. april, hvor Thy Erhvervsforums egne erhvervskonsulenter fortæller om at gå fra ide til forretningsmodel – der er rigtig god tilmelding til dette arrangement, men der er stadig ledige pladser.

  1. skridt – Fra ide til forretningsmodel
  2. skridt – Forsikringer, A-kasse og pensioner m.v.
  3. skridt – Personlig salg
  4. skridt – Gratis IT-programmer du ikke kan undvære
  5. skridt – Markedsføring – de bedste tips

 

Læs mere om alle skridt her 

Erhvervskonsulent Tommy Møllgaard Siim: “ Vi har tidligere haft stor succes med lignende kurser, og har også fået flere forespørgsler på at gentage succesen –  derfor er vi glade for at kunne tilbyde dette spændende og brede temaforløb, som dækker mange af de emner man står overfor – både som iværksætter og som ejerleder.”

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.