Køb/Salg virksomhed


Et ejerskifte kan for begge parter være forbundet med mange tanker, spekulationer og overvejelser.
Vi hjælper dig med at finde det rigtige match.   

Databasens formål er at skabe endnu bedre vilkår for en fremtid, hvor der er mulighed for vækst og udvikling, for virksomhederne i Thy.

Thy Erhvervsforum har til dagligt en stor kontaktflade, og kan derfor være med til at finde et match til dig, hvad enten du er køber eller sælger. Databasen bliver derudover markedsført i Thy Erhvervsforums nyhedsbreve, som bliver sendt til omkring 900 erhvervsfolk i området.

I nedenstående database kan du finde aktuelle emner, og du er altid velkommen til at kontakte vores Erhvervskonsulent Lisbeth Bang Nielsen for flere informationer - også ganske anonymt.


Lisbeth-Web.jpg

Lisbeth Bang Nielsen

Erhvervskonsulent

Salg af virksomheder

AUBO Køkken & Bad forhandler til Thisted – Bliv selvstændig forretningsindehaver

AUBO Køkken & Bad forhandles gennem selvstændige forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne og Grønland. I Danmark er der 22 forhandlere, og vi søger en forhandler til at overtage Thisted-området som selvstændig forretningsindehaver. AUBO Køkken & Bad er en stabil virksomhed med 35 års erfaringer – stadig i vækst. Kæden består af en gruppe af forhandlere, der samarbejder om at blive endnu bedre. Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de konkurrencedygtige priser er afgørende faktorer for det støt stigende antal kunder, der vælger at lade AUBO opfylde drømmen om nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe.

Vi tilbyder et gennemprøvet og succesrigt forretningskoncept, hvor der er tænkt på det hele fra A-Z.

Du får intensiv oplæring og hjælp til etablering af butikken, rekruttering, bogholderiservice og centralt styret markedsføring. Det betyder, at du kan koncentrere dig om salg, kundeservice og personaleledelse. Du får derudover adgang til særdeles gode aftaler med faste samarbejdspartnere. Vi styrer din logistik med alt leveret hos kunden på én gang. Du bliver desuden en del af vores Partnerforening, hvor der er mulighed for networking og indflydelse i marketing- eller produktudvalget m.m.

Der hersker en helt særlig familieånd hos AUBO. Måden man behandler både kunder og medarbejdere på, tiltaler mig enormt meget. Når man kombinerer det med et meget prisstærkt produkt og et kæmpe udvalg, så har man et super stærkt koncept. Konceptet er dog på ingen måde begrænsende. Som AUBO forhandler har man meget store muligheder for at udfolde sig kreativt, uden at der kommer en løftet pegefinger. Det sætter jeg stor pris på.” fortæller Jacob Paulsen, indehaver af AUBO Køkken & Bad i Næstved.

Bliv en del af vækstrejsen og få mulighed for god fremtidig indtjening, hvis du er parat til at investere både tid og penge og vil arbejde hårdt for at få succes.

For yderlige information kontakt: 

Kåre Rasmussen 

21 90 09 72

kzr@asgaardrecruitment.dk

Se stillingsopslaget her

Fiskehuset i Thisted er til salg

Fiskehuset, som blev etableret helt tilbage i 1943, kan nu købes. Virksomheden er løbende blevet ombygget, og der er blevet bygget til af flere omgange i årenes løb. I dag fremstår Fiskehuset som en moderne og tidssvarende virksomhed på alle områder.

Virksomheden er beliggende midt på Thisted havn, lige ud til lystbådehavnen og tæt på byens centrum og gågade. Fra Fiskehuset er der en smuk udsigt ud over bl.a. lystbådehavnen og Thisted bredning.

I dag har Fiskehuset følgende forretningsområder:

 • Klargøring og salg af frisk fisk og specialiteter fra butik
 • Røgeri
 • Produktion af egne specialiteter
 • Restaurant med plads til 52 personer
 • Udendørsservering op til 100 personer
 • Netbutik/webshop

Fiskehuset har i dag dygtige medarbejdere, som arbejder på hver sit område.

For en køber vil virksomhedens nuværende ejere også stå til rådighed for specifik oplæring i det omfang, som der ønskes.

Alle tilhørende maskiner og produktionsudstyr er i sådan en stand, at der ikke kræves ny investering for at fortsætte driften og produktionen. En udvidelse af produktionen vil også kunne ske med det nuværende produktionsudstyr.

Her er der tale om en virksomhed med et stort potentiale for den rette køber, hvor der på flere forretningsområder er mulighed for en markant vækst og udvikling. Det er bl.a. indenfor engrossalg, restaurantdrift og nethandel.

 

For yderligere information kontakt:
Per og Lisbeth Toft Jensen
Tlf: 97920986 - 40320886

Læs mere om Fiskehuset her

JOMA Burgerbar søger ny indehaver

JOMA Burgerbar er beliggende i Thisted´s bymidte i gågademiljøet. Lokalet er i alt på 192 kvm + kælder. Alt fremstår absolut både velholdt og indbydende. Pt. er der plads til 50 gæster indenfor samt 30 gæster udenfor. Begge antal er ikke et max. antal.

Der er et velfungerende køkken, hvor alt inventar er max. 1 ½ gammel.

Stedet er placeret tæt på andre butikker og indkøbssteder. Ligeledes er der fine parkeringsforhold i kort gåafstand.

Nuværende ejer ønsker at afhænde stedet pga. nye arbejdsopgaver, som er placeret andetsteds.

Kontakt for yderligere information:

 

Lisbeth Bang Nielsen

lisbeth@thyef.dk  

60181643

Besøg Jomas Facebookside her

Generationsskifte ønskes til vinduesfabrik

Vipo Vinduer A/S i Vestervig har i mere end 30 år produceret vinduer og døre. Virksomheden er kendt for at producere i høj kvalitet og har både en alsidig og fleksibel produktion. Vipo Vinduer A/S er udelukkende en ordreproducerende virksomhed, hvor der produceres og leveres døre og vinduer til bl.a. nybyggeri, renovering og hvor tilbageførelse af det oprindelige udtryk er afgørende.
Produkter fra Vipo Vinduer A/S forhandles primært gennem tømrer/snedkermestre samt entreprenører.

Der tilbydes her salg af en virksomhed som et helt eller delvist generationsskifte. Efter overtagelse kan nuværende ejer fortsætte i virksomheden i en periode af hensyn til overlevering af både viden og erfaring.

Virksomhedens bygninger kan overtages enten ved køb eller indgåelse af en lejeaftale. Ved en lejeaftale vil det være over en nærmere aftalt periode.

Vipo Vinduer A/S er grundlagt i 1977 og har i dag 18 ansatte. Virksomheden kan dokumentere et tilfredsstillende resultat. Derudover er der en betragtelig ordrebeholdning til kommende produktion.

 

For yderligere information kontakt:
Victor Søgaard
Tlf: 97941455

Læs mere om Vipo her

Ejendomsportefølje med hovedkoncentration i det Nordvestjyske

Ejendomsporteføljen er opbygget siden 2010, og ejendomsselskabets første lejer sidder stadig til leje.

Ejendomsselskabet har en stor andel af lejemarkedet i Nord- Vestjylland (Mors/Thy), og dermed et godt grundlag for at finde de rigtige lejere til udlejningsejendommene. 

Der er udarbejdet gode forretningsgange og procedurer, som sikre attraktive indkøbsaftaler i virksomheden, og ikke mindst sikring af de rigtige lejere til lejemålene. 

Overordnet beskrivelse af ejendomsmassen

Ejendomsmassen består hovedsageligt af en families huse.  Størrelsen på de enkelte ejendomme er varierende og dermed er der noget for enhver lejer.

Der er tale om ca. 45 parcelhuse, som udlejes til beboelse.

Spredningen i ejendomsporteføljen gør, at det er naturligt muligt at opdele reparationsarbejder i mindre etaper.  Hvis der skal skiftes tag eller andre større projekter, er sådanne arbejder naturligt opdelt på hver enkelt ejendom.  Forholdsvist kan vi derfor klarer større vedligeholdelsesarbejder relativt billigt.

Ejendommene vedligeholdes løbende, og der er tænkt i langsigtede løsninger.

Etageareal / antal

Det samlede boligareal udgør ca. 5.800 m2, og med et grundareal på samlet over 90.000 m2.  Noget af arealet kan bruges til afgræsning af dyr, og derfor en udlejningsfaktor overfor de af lejerne, som har interesse for heste eller får.

Finansiering mv.

Der er udarbejdet detaljeret budget og prospekt for ejendomsporteføljen, som kan fremsendes til interesserede købere.

I driftsbudgettet er der indarbejdet finansiering på sælgerpantebrev med en rentesats på markedsvilkår, og der er INGEN krav om personlig kaution fra investorerne på sælgerpantebrevet i det udarbejdede budgettet.

 

For yderligere info, kontakt

Jesper Kirk - 22164319@revirk-brokerage.dk

 

Eller Thy Erhvervsforum

Lisbeth Bang Nielsen – lisbeth@thyef.dk - 60181643

Køb af virksomheder

partner-/kompagniskab

Der ønskes at indgå partner-/kompagniskab i eksisterende virksomhed ud fra følgende kriterier:

Branche:

 • Tømrer (foretrækkes)
 • Entreprenør
 • Murer

Antal ansatte:

 • 5 - 20 ansatte

Virksomhed med følgende omsætning:

 • Op til 30 millioner kr.

Geografisk placering:

 • Primært i eller omkring Thisted.
 • Er dog også åben for alternativ placering i Thy.

Info om køber:

 • Køn: Mand
 • Alder: 49 år
 • Bopæl: Midtthy
 • Nuværende beskæftigelse: Projektleder i entreprenørfirma. Økonomiansvarlig for egne projekter.  

For yderligere information kontakt Lisbeth Bang Nielsen – 60181643/lisbeth@thyef.dk

Køb/Salg virksomhed


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.