Køb/Salg virksomhed


Et ejerskifte kan for begge parter være forbundet med mange tanker, spekulationer og overvejelser.
Vi hjælper dig med at finde det rigtige match.   

Databasens formål er at skabe endnu bedre vilkår for en fremtid, hvor der er mulighed for vækst og udvikling, for virksomhederne i Thy.

Thy Erhvervsforum har til dagligt en stor kontaktflade, og kan derfor være med til at finde et match til dig, hvad enten du er køber eller sælger. Databasen bliver derudover markedsført i Thy Erhvervsforums nyhedsbreve, som bliver sendt til omkring 900 erhvervsfolk i området.

I nedenstående database kan du finde aktuelle emner, og du er altid velkommen til at kontakte vores Erhvervskonsulent Lisbeth Bang Nielsen for flere informationer - også ganske anonymt.


Lisbeth-Web.jpg

Lisbeth Bang Nielsen

Erhvervskonsulent

 

VIRKSOMHEDER TIL SALG

JOMA Burgerbar søger ny indehaver

JOMA Burgerbar er beliggende i Thisted´s bymidte i gågademiljøet. Lokalet er i alt på 192 kvm + kælder. Alt fremstår absolut både velholdt og indbydende. Pt. er der plads til 50 gæster indenfor samt 30 gæster udenfor. Begge antal er ikke et max. antal.

Der er et velfungerende køkken, hvor alt inventar er max. 1 ½ gammel.

Stedet er placeret tæt på andre butikker og indkøbssteder. Ligeledes er der fine parkeringsforhold i kort gåafstand.

Nuværende ejer ønsker at afhænde stedet pga. nye arbejdsopgaver, som er placeret andetsteds.

Kontakt for yderligere information:

 

Lisbeth Bang Nielsen

lisbeth@thyef.dk  

60181643

Generationsskifte ønskes til køkkenfirma

Virksomheden, som blev etableret i 1999, er beliggende midt i Thy og tæt ved meget befærdet vej. For 4 år siden flyttede virksomheden til nye lejede lokaler. Lokalerne er yderst velholdte og kræver ikke investeringer til forbedringer mv.

Det samlede areal på virksomheden er på 550 kvm – 250 kvm butik og 300 kvm lager/værksted. I butikken er der en meget spændende og indbydende udstilling af køkkener, bad og garderobe. Virksomheden er medlem af en landsdækkende kæde, hvor den sidste år blev kåret til årets butik.

Gennem årene er der opbygget et godt og solidt kundegrundlag. På nuværende tidspunkt er der en stor ordrebeholdning, som kan overtages af den nye indehaver. Virksomheden har skabt et godt og solidt økonomisk grundlag, som også afspejles i dens resultater.

Virksomheden kan overtages indenfor meget kort tid. Hvis det ønskes, så kan nuværende ejer efterfølgende i en periode stå til rådighed i det omfang, som der aftales.:

For yderligere information kontakt Thy Erhvervsforum:

Lisbeth Bang Nielsen

lisbeth@thyef.dk

Tlf: 60181643

 

 

Fiskehuset i Thisted er til salg

Fiskehuset, som blev etableret helt tilbage i 1943, kan nu købes. Virksomheden er løbende blevet ombygget, og der er blevet bygget til af flere omgange i årenes løb. I dag fremstår Fiskehuset som en moderne og tidssvarende virksomhed på alle områder.

Virksomheden er beliggende midt på Thisted havn, lige ud til lystbådehavnen og tæt på byens centrum og gågade. Fra Fiskehuset er der en smuk udsigt ud over bl.a. lystbådehavnen og Thisted bredning.

I dag har Fiskehuset følgende forretningsområder:

 • Klargøring og salg af frisk fisk og specialiteter fra butik
 • Røgeri
 • Produktion af egne specialiteter
 • Restaurant med plads til 52 personer
 • Udendørsservering op til 100 personer
 • Netbutik/webshop

Fiskehuset har i dag dygtige medarbejdere, som arbejder på hver sit område.

For en køber vil virksomhedens nuværende ejere også stå til rådighed for specifik oplæring i det omfang, som der ønskes.

Alle tilhørende maskiner og produktionsudstyr er i sådan en stand, at der ikke kræves ny investering for at fortsætte driften og produktionen. En udvidelse af produktionen vil også kunne ske med det nuværende produktionsudstyr.

Her er der tale om en virksomhed med et stort potentiale for den rette køber, hvor der på flere forretningsområder er mulighed for en markant vækst og udvikling. Det er bl.a. indenfor engrossalg, restaurantdrift og nethandel.

www.fiskehuset.dk

For yderligere information kontakt:
Per og Lisbeth Toft Jensen
Tlf: 97920986 - 40320886

 

 

Generationsskifte ønskes til vinduesfabrik

Vipo Vinduer A/S i Vestervig har i mere end 30 år produceret vinduer og døre. Virksomheden er kendt for at producere i høj kvalitet og har både en alsidig og fleksibel produktion. Vipo Vinduer A/S er udelukkende en ordreproducerende virksomhed, hvor der produceres og leveres døre og vinduer til bl.a. nybyggeri, renovering og hvor tilbageførelse af det oprindelige udtryk er afgørende.
Produkter fra Vipo Vinduer A/S forhandles primært gennem tømrer/snedkermestre samt entreprenører.

Der tilbydes her salg af en virksomhed som et helt eller delvist generationsskifte. Efter overtagelse kan nuværende ejer fortsætte i virksomheden i en periode af hensyn til overlevering af både viden og erfaring.

Virksomhedens bygninger kan overtages enten ved køb eller indgåelse af en lejeaftale. Ved en lejeaftale vil det være over en nærmere aftalt periode.

Vipo Vinduer A/S er grundlagt i 1977 og har i dag 18 ansatte. Virksomheden kan dokumentere et tilfredsstillende resultat. Derudover er der en betragtelig ordrebeholdning til kommende produktion.

www.vipo.dk

For yderligere information kontakt:
Victor Søgaard
Tlf: 97941455

KØB AF VIRKSOMHEDER

Der ønskes at indgå partner-/kompagniskab i eksisterende virksomhed ud fra følgende kriterier:

Branche:

 • Tømrer (foretrækkes)
 • Entreprenør
 • Murer

Antal ansatte:

 • 5 - 20 ansatte

Virksomhed med følgende omsætning:

 • Op til 30 millioner kr.

Geografisk placering:

 • Primært i eller omkring Thisted.
 • Er dog også åben for alternativ placering i Thy.

Info om køber:

 • Køn: Mand
 • Alder: 49 år
 • Bopæl: Midtthy
 • Nuværende beskæftigelse: Projektleder i entreprenørfirma. Økonomiansvarlig for egne projekter.  

For yderligere information kontakt Lisbeth Bang Nielsen – 60181643/lisbeth@thyef.dk

Køb/Salg virksomhed


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.