Et ejerskifte kan for begge parter være forbundet med mange tanker, spekulationer og overvejelser.
Vi hjælper dig med formidling af din virksomhed   

Databasens formål er at skabe endnu bedre vilkår for en fremtid, hvor der er mulighed for vækst og udvikling, for virksomhederne i Thy.

Thy Erhvervsforum har til dagligt en stor kontaktflade, og kan derfor være med til at finde et match til dig, hvad enten du er køber eller sælger. Databasen bliver derudover markedsført i Thy Erhvervsforums nyhedsbreve, som bliver sendt til omkring 900 erhvervsfolk i området.

I nedenstående database kan du finde aktuelle emner, og du er altid velkommen til at kontakte vores Erhvervskonsulent Lisbeth Bang Nielsen for flere informationer - også ganske anonymt.


Lisbeth-Web.jpg

Lisbeth Bang Nielsen

Erhvervskonsulent

Formidling af virksomheder

Populært bageri med stort potentiale sælges

Virkelig veldrevet og velrenomeret bageri i Hanstholm Shopping Center. Drevet af samme bager i 15 år og endvidere er der ansat 2 svende, 1 lærling, 4 butiksdamer og diverse ungarbejdere. Bageriet har en stor og særdeles flot butik, med store kølediske og afdeling med cafe som præsenterer et flot udvalg. Udnævnt til årets butik i Hanstholm over flere omgange. Bageriet er byens og områdets eneste bageri.

Indeholdende bageri med 2 ovne, lagerrum, kølerum, fryserum samt lille frostrum. Endvidere er der lille redskabsrum med udvendig indgang, hvor der henstår 1200 liter olietank til ovnene. Ellers er der fjernvarme i ejendommen. Melsilo er installeret på loftet og der er både ind- og udvendige kompressoranlæg, til klimaanlæg m.m. Ialt 292 kvm.

Udover indgangen til butikken fra centerområdet er der også lavet egen indgang fra den store offentlige parkeringsplads. Denne indgang har også indgang til den medfølgende erhvervsejerlejlighed på 145 m2, som har været udlejet til tøjbutik (kan evt. fragå købet).

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder og nærværende handel omfatter lejlighed nr. 3 og 4 i foreningen og det kan oplyses, at der henstår stor egenkapital i denne forening til brug for uventede vedligeholdelsesudgifter m.m.
Der er desuden nedsat en arbejdsgruppe som beskæftiger sig med udviklingsplaner for centeret.


Stor offentlig parkeringsplads lige uden for døren, som vedligeholdes og renholdelses af kommunen.

Bageriet har igennem de seneste mange år haft samme ejer og en god og stabil omsætning, samt leveringsaftaler med flere af byens virksomheder.
Desuden ligger butikken nær området Nationalpark Thy og i et turist område, som lokker flere handlende forbi.

Varelager overtages uden for købesummen efter nærmere aftale med sælger/leverandører.

Der er mulighed for, at nuværende ejer kan fortsætte i bageriet i en overgangsfase efter overtagelsen, således at ny ejer kan komme bedst muligt i gang.

BYENS MÆGLERE ApS

Frank Elefsen
Ejendomsmægler og valuar, MDE

Telefon direkte: 20223398
Email: frank@byens-maeglere.dk

AUBO Køkken & Bad forhandler til Thisted – Bliv selvstændig forretningsindehaver

AUBO Køkken & Bad forhandles gennem selvstændige forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne og Grønland. I Danmark er der 22 forhandlere, og vi søger en forhandler til at overtage Thisted-området som selvstændig forretningsindehaver. AUBO Køkken & Bad er en stabil virksomhed med 35 års erfaringer – stadig i vækst. Kæden består af en gruppe af forhandlere, der samarbejder om at blive endnu bedre. Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de konkurrencedygtige priser er afgørende faktorer for det støt stigende antal kunder, der vælger at lade AUBO opfylde drømmen om nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe.

Vi tilbyder et gennemprøvet og succesrigt forretningskoncept, hvor der er tænkt på det hele fra A-Z.

Du får intensiv oplæring og hjælp til etablering af butikken, rekruttering, bogholderiservice og centralt styret markedsføring. Det betyder, at du kan koncentrere dig om salg, kundeservice og personaleledelse. Du får derudover adgang til særdeles gode aftaler med faste samarbejdspartnere. Vi styrer din logistik med alt leveret hos kunden på én gang. Du bliver desuden en del af vores Partnerforening, hvor der er mulighed for networking og indflydelse i marketing- eller produktudvalget m.m.

Der hersker en helt særlig familieånd hos AUBO. Måden man behandler både kunder og medarbejdere på, tiltaler mig enormt meget. Når man kombinerer det med et meget prisstærkt produkt og et kæmpe udvalg, så har man et super stærkt koncept. Konceptet er dog på ingen måde begrænsende. Som AUBO forhandler har man meget store muligheder for at udfolde sig kreativt, uden at der kommer en løftet pegefinger. Det sætter jeg stor pris på.” fortæller Jacob Paulsen, indehaver af AUBO Køkken & Bad i Næstved.

Bliv en del af vækstrejsen og få mulighed for god fremtidig indtjening, hvis du er parat til at investere både tid og penge og vil arbejde hårdt for at få succes.

For yderlige information kontakt: 

Kåre Rasmussen 

21 90 09 72

kzr@asgaardrecruitment.dk

Se stillingsopslaget her

Generationsskifte ønskes til virksomhed i Thy med æstetiske værdier

Vipo Vinduer A/S i Vestervig har i mere end 30 år produceret vinduer og døre. Virksomheden er kendt for at producere i høj kvalitet og har både en alsidig og fleksibel produktion. Vipo Vinduer A/S er udelukkende en ordreproducerende virksomhed. Der produceres og leveres døre og vinduer til bl.a. nybyggeri, renovering og hvor tilbageførelse af det oprindelige udtryk er afgørende. På referencelisten hos Vipo Vinduer A/S findes bl.a. det fornemme Hotel D'Angleterre i København.

Produkter fra Vipo Vinduer A/S forhandles primært gennem tømrer/snedkermestre samt entreprenører.

Der tilbydes her salg af en virksomhed som et helt eller delvist generationsskifte. Efter overtagelse kan nuværende ejer fortsætte i virksomheden i en periode af hensyn til overlevering af både viden og erfaring.

Virksomhedens bygninger kan overtages enten ved køb eller indgåelse af en lejeaftale. Ved en lejeaftale vil det være over en nærmere aftalt periode.

Vipo Vinduer A/S har i dag 18 ansatte, hvor langt de fleste har en høj anciennitet.

 

For yderligere information kontakt:

Vipo Vinduer A/S

Victor Søgaard
victor@vipo.dk
Tlf. 97941455

 

Thy Erhvervsinvest A/S

Robert Hove
robert@thyerhvervsinvest.dk
Tlf. 91230652

 

Thy Erhvervsforum

Lisbeth Bang Nielsen
lisbeth@thyef.dk
Tlf. 60181643

Læs mere om Vipo her

Ejendomsportefølje med hovedkoncentration i det Nordvestjyske

Ejendomsporteføljen er opbygget siden 2010, og ejendomsselskabets første lejer sidder stadig til leje.

Ejendomsselskabet har en stor andel af lejemarkedet i Nord- Vestjylland (Mors/Thy), og dermed et godt grundlag for at finde de rigtige lejere til udlejningsejendommene. 

Der er udarbejdet gode forretningsgange og procedurer, som sikre attraktive indkøbsaftaler i virksomheden, og ikke mindst sikring af de rigtige lejere til lejemålene. 

Overordnet beskrivelse af ejendomsmassen

Ejendomsmassen består hovedsageligt af en families huse.  Størrelsen på de enkelte ejendomme er varierende og dermed er der noget for enhver lejer.

Der er tale om ca. 45 parcelhuse, som udlejes til beboelse.

Spredningen i ejendomsporteføljen gør, at det er naturligt muligt at opdele reparationsarbejder i mindre etaper.  Hvis der skal skiftes tag eller andre større projekter, er sådanne arbejder naturligt opdelt på hver enkelt ejendom.  Forholdsvist kan vi derfor klarer større vedligeholdelsesarbejder relativt billigt.

Ejendommene vedligeholdes løbende, og der er tænkt i langsigtede løsninger.

Etageareal / antal

Det samlede boligareal udgør ca. 5.800 m2, og med et grundareal på samlet over 90.000 m2.  Noget af arealet kan bruges til afgræsning af dyr, og derfor en udlejningsfaktor overfor de af lejerne, som har interesse for heste eller får.

Finansiering mv.

Der er udarbejdet detaljeret budget og prospekt for ejendomsporteføljen, som kan fremsendes til interesserede købere.

I driftsbudgettet er der indarbejdet finansiering på sælgerpantebrev med en rentesats på markedsvilkår, og der er INGEN krav om personlig kaution fra investorerne på sælgerpantebrevet i det udarbejdede budgettet.

 

For yderligere info, kontakt

Jesper Kirk - 22164319@revirk-brokerage.dk

 

Eller Thy Erhvervsforum

Lisbeth Bang Nielsen – lisbeth@thyef.dk - 60181643

Cafe Amtoft søger ny lejer

Café Amtoft er beliggende i Amtoft, som er en lille by, der kun ligger 4 km fra Vesløs. Cafeen ligger tæt på lystbådehavnen samt campingpladsen, og i forlængelse af cafeen er den lokale købmand. Caféen har med den centrale beliggenhed i Amtoft en udsigt og parkeringsforhold, som er helt optimale for stedet. Spiseområdet ligger i åben forbindelse til køkkenet og alt fremstår lyst og indbydende. I caféen er der plads til 48 gæster og udenfor er der udeservering med plads til 30 gæster.

Caféen drives i dag sammen med Naturmad Thy, hvor menukortet er baseret på hjemmelavede specialiteter, økologi og gastronomi med udgangspunkt i Limfjorden og Thy.

Det er muligt enten at overtage caféen eller samlet både caféen og Naturmad Thy. Det vil ligeledes være muligt at nuværende lejer fortsætter i et partnerskab med en ny lejer i den første sæson.

Til caféen medfølger alt inventar, køkkenudstyr mv. Det vil ligeledes være muligt at overtage et eksisterende varelager af specialiteter. Til caféen er der købt en kafferister og kværn, som kan overtages efter nærmere aftale med nuværende lejer.

Til caféen er der spiritusbevilling.

Den nuværende lejekontrakt er gældende frem til og med den 28.02.2029

Kontakt for yderligere information:
Café Amtoft – NaturmadThy
Mie Buus
mie@thymad.dk
42412422

Thy Erhvervsforum
Lisbeth Bang Nielsen
lisbeth@thyef.dk
60181643