”Jeg kom faktisk ind i projektet baglæns. 

Jeg fik min praktikplads hos Thisted Forsikring med den forventning om, at jeg skulle finde en lejlighed selv. Så tog min praktikplads fat i Pia (Projektleder ved Thy Erhvervsforum), som gav mig et kald, og fortalte om Bybo til Thybo. Dette var en helt perfekt mulighed, da det er en lang pendeltur fra Aalborg ellers. Jeg sagde ja med det samme, og har aldrig fortrudt det. Hele projektet er fantastisk. Det giver fleksibilitet og mulighed for at opleve området på en anderledes måde end hvis jeg skulle pendle hver dag. Valget var derfor enormt nemt, da mulighederne var så lukrative, at det kan man ikke sige nej til. At jeg fik nye venner, et godt kendskab til området samt en fantastisk erfaring fra Thisted Forsikring, var bare en stor bonus!

 

Projektet levede 100% op til mine forventninger. Blev lovet bolig og bil. Men, at der var sociale arrangementer oveni var bare fantastisk. Så det levede helt vildt op til mine forventninger, og så meget mere. 

 

Men især den fleksibilitet, at vi slap for rigtig meget transport hver dag, var simpelthen en vinder for mig alene. Alt andet ved siden af, var bare fantastisk!

 

Fagligt fik jeg sindssygt meget ud af min praktik hos Thisted Forsikring. Det var ekstremt lærerigt. Bybo til Thybo gjorde praktikken bedre, da jeg kunne fokusere 100% på arbejdet fremfor at skulle pendle. Denne lukrative mulighed gjorde derfor simpelthen livet meget lettere, og arbejdet mere fleksibelt.

 

Socialt har jeg fået nogle af mine bedste venner samt et kendskab til nogle fantastiske mennesker i Thy.

Det social kan næsten ikke beskrives. At bo med andre praktikanter gav et sindssygt godt sammenhold, og gjorde fornøjelsen i Thy endnu bedre, såvel på arbejde som derhjemme. Og så har jeg fået kendskab til Thy, som er et fantastisk område i sig selv, som jeg måske ikke ville ha oplevet uden Bybo til Thybo.

 

De planlagte ture, SUP, en Cold Hawaii bajer, en sauna, fiskemarked, comedy på Madhuset mm. var prikken over i'et. At disse ting var inkluderet gjorde oplevelsen helt fænomenal. Vi levede vores Thy-eventyr til fulde, og det er noget jeg vil se tilbage på, med et smil på læben! 

 

Jeg kunne godt tænke mig at komme tilbage til Thy igen. Jeg er solgt til Thy. Området, menneskerne, naturen, arbejdspladserne samt stjerneskud på det gamle røgeri, var alt sammen fantastisk. Får jeg muligheden og jobbet så ja, jeg vil gerne tilbage til Thy en dag.!

 

Fra bybo til Thybo får mine bedste kommentarer... Fantastisk initiativ!”

 

Søren Fage Hedegaard, praktikant i 2018.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de seneste lokale og nationale erhvervsnyheder
samt info om kommende arrangementer direkte i din mailboks.